Mariusz - ocena (1) Świetna firma, godna polecenia! Bardzo trudna sprawa była jednak firma... Mariusz Piotr - ocena (1) Świetna firma, naprawdę znają się na rzeczy. Rzetelne podejście, ogromne... Piotr Marcel - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować zespołowi Grupy detektywistycznej za pełen... Marcel
Przemek - ocena (1) Polecam. Sprawa była trudna ale dostarczony materiał przerósł oczekiwania. Przemek Patrycja - ocena (1) Bardzo dziękuję za Pomoc przy naszej sprawie karno gospodarczej. Serdecznie... Patrycja Ewa Powałowska - ocena (1) Tak konkretnej pomocy i obsługi oczekiwałam. Chciałam się uwolnić od męża... Ewa Powałowska Joasia - ocena (1) Pełen profesjonalizm, nic dodać nic ująć. Jestem bardzo wdzięczna za... Joasia Anita Ł. - ocena (1) Polecam usługi z pełną odpowiedzialnością. Solidni,słowni,profesjonalni pod... Anita Ł. Marek - ocena (1) Zgłosiłem się do Grupy Detektywistycznej z dość delikatną sprawą, miałem... Marek Wiktoria - ocena (1) Profesjonalne biuro z indywidualnym podejściem do klienta. Sprawnie,... Wiktoria Urszula Berlin - ocena (1) Zlecenie zrealizowane zgodnie z tym co Pan detektyw zapowiedział. Jestem... Urszula Berlin Natalia - ocena (1) Dziękuje za pomoc, naprawdę zdecydowanie najlepsi! Natalia Artur - ocena (1) Dziękuje uprzejmie za pomoc, profesjonalnie i zgodnie z tym co oczekiwałem... Artur Małgorzata Kłosińska - ocena (1) Polecam.Dobry kontakt,konkretne informacje oraz działania.Nie ma lepszych w... Małgorzata Kłosińska JD - ocena (1) Polecam za bardzo skrupulatne i indywidualne podejście , panowie znają się na... JD Aneczka - ocena (1) Polecam serdecznie , zlecenie wykonane wzorowo Aneczka Julia - ocena (1) Korzystałem z usług tego biura detektywistycznego i jestem bardzo zadowolony.... Julia Jan - ocena (1) Bardzo dziękuję za pomoc przy ustaleniach , profesjonaliści godni zaufania. Z... Jan Krzysztof - ocena (1) W sytuacji kryzysowej bez wyjścia, zdecydowałem się na pomoc ze strony Safe... Krzysztof Piotr - ocena (1) Dziękuje za materiał dowodowy wszystko profesjonalnie. Porządna Firma! Piotr