Michał w. - ocena (1) Moja sprawa byla troche skomplikowana ale nexus ladnie to wszystko rozpisal i... Michał w. Lidia - ocena (1) Nie ściemniają, nie obiecują cudów, ale działają uczciwie. I to przynosi... Lidia Krzysztof M. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy, dlatego polecam ze względu na pełne... Krzysztof M.
Wiikkk9 - ocena (1) Pełen profesjonalizm. W odróżnieniu od wielu pseudo-firm odzyskujących... Wiikkk9 Wiktor S - ocena (1) Polecam każdemu, kto myślał, że wszystko przepadło w temacie giełd krypto.... Wiktor S Kamil - ocena (1) Dzięki nim otrzymałem odpowiednie odszkodowanie gdzie początkowo bardzo... Kamil Marianna K. - ocena (1) Bardzo dziekuje im za zaangowaznie ktore wlozyli w moja sprawe z tematyki... Marianna K. Wioletta - ocena (1) Z całego serca polecam usługi detektywistyczne Nexus Group. Profesjonalizm,... Wioletta Tomasz - ocena (1) Najlepsza agencja detektywistyczna na którą można trafić. Pełne wsparcie oraz... Tomasz Julia - ocena (1) Z pełnym przekonaniem mogę polecić usługi tej firmy. Spotkałam się z... Julia Jaroslaw - ocena (1) Dziekuje za pomoc profesjonalni i szczegolowi. Jaroslaw Klaudia - ocena (1) Usługi na najwyższym poziomie! Profesjonalne podejście, skuteczne działania i... Klaudia Aleksandra - ocena (1) Polecam profesjonalni i skuteczni! Aleksandra Z J - ocena (1) Bardzo sprawnie pracujący detektyw. Z J Lala3456 - ocena (1) Na początku byłam niepewna zgłaszając się po pomoc do tej firmy,lecz naprawdę... Lala3456 małami125 - ocena (1) Super pomoc, pełen profesjonalizm oraz miła obsługa:) wszystko naprawdę na... małami125 Arek - ocena (1) Dziękuję za pomoc wszystko zrealizowane zgodnie z prośbą Arek Patrycja - ocena (1) Dziękuję za dowody wszystko zgodnie z życzeniem a nawet ponadto. Widać... Patrycja niki1991a - ocena (1) Polecam wszystkim usługi tej firmy niki1991a Patrycja - ocena (1) Dziękuję za pomoc, bardzo profesjonalny zespól wszystko zebrane ponad prosbe.... Patrycja