Remek - ocena (1) Trafiłem z polecenia adwokata, mogę polecić usługi tego biura. pełne... Remek Anna - ocena (1) Dziękuję za zebranie dowodów - wszystko jak trzeba. Pozdrawiam Anna Iga - ocena (1) Szybka, owocna wspolpraca, dobre rezultaty, mily kontakt Iga
Janecki31 - ocena (1) Ja polecam mi pomogli szybko i skutecznie wygrać sprawę z ubezpieczycielem. Janecki31 Małgosia - ocena (1) Bardzo polecam, dostałam materiał, mimo że sprawa była bardzo trudna do... Małgosia Saluratis Polska - ocena (1) Serdecznie dziękuję za pomoc w zebraniu dowodów dotyczących działań na szkodę... Saluratis Polska Michał - ocena (1) Najlepsza firma z tej branży w trojmiescie. Michał Krzysztof - ocena (1) Dziękuje za pomoc w odnalezieniu majątku oszusta i odzyskaniu tego co był mi... Krzysztof AK - ocena (1) Polecam przy ustaleniach majątkowych udało się namierzyć majątek dłużnika. AK Kamil - ocena (1) Dziękuję za ustalenia , wszystko pomogło w sprawie karnej . Profesjonaliści Kamil Małgorzata Józefowicz - ocena (1) Kreatywne podejście do zadania, świetna komunikacja z klientem i pełen... Małgorzata Józefowicz Zadowolony - ocena (1) Sprawdzona i solidna firma. Zadowolony Dariusz - ocena (1) Polecam pelen profesjonalizm , ustalone wszystko ponad oczekiwania Dariusz Wioletta W. - ocena (1) bardzo dziekuje za pomoc przy ustaleniach zdrady Polecam! Wioletta W. Anna - ocena (1) Skorzystałam z usług firmy Detektywi.pro na podstawie polecenia i jestem w... Anna Zygmunt - ocena (1) ofiarą oszustwa internetowego i straciłem znaczną sumę pieniędzy.... Zygmunt Halina - ocena (1) Bardzo polecam, kancelaria dotarla do majatku za granica gdzie inni skreslali... Halina Arek - ocena (1) Dziękuję za ustalenia! Porządni ludzie Arek Daniel - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z agencją detektywistyczną Safe Idea.... Daniel Maciej J - ocena (1) Bardzo polecam i dziękuje za pomoc , profesjonalisci w każdym tego słowa... Maciej J