Robert K - ocena (1) Wraz z zona dziękujemy za wsparcie przy ustaleniu wszystkich informacji o... Robert K Daniel - ocena (1) Btrafilem do Agencji z polecenia mecenasa, bardzo dziękuję za pomoc przy... Daniel Wioletta S - ocena (1) Z pelnym uznaniem dla zespolu, za kawał dobrej roboty. Specjalisci od tematów... Wioletta S
Krzysztof - ocena (1) Bardzo polecam szczególnie w tematach trudnych , Pan Damian zna się na... Krzysztof lukasz - ocena (1) Wielkie polecam! Bardzo dziękuję za pomoc , nasza sprawa była niezwykle... lukasz Karolina - ocena (1) Bardzo dziękuję za pomoc , najlepsza agencja detektywistyczna w trojmiescie.... Karolina Agata - ocena (1) Może i faktycznie ich usługi nie należą do najtańszych, za to z góry... Agata Nikola - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem agencję detektywistyczną Octodet. Skorzystałam z... Nikola Ksawery C. - ocena (1) Kontaktowałem się z kilkoma firmami, ale tylko Nexus potraktowało moją sprawę... Ksawery C. Andrzej - ocena (1) Zespół Nexus to nie jest byle jaka firma. Mają swoje metody, znają się na... Andrzej Edyta W - ocena (1) Nie miałam nadziei. Wszyscy mówili, że kryptowaluty są nie do odzyskania... Edyta W MM - ocena (1) Jako samotna matka nie mogłam pozwolić sobie na stratę kilku tysięcy złotych.... MM Aleksandra - ocena (1) To była długa droga, ale warto było. Pracownicy Nexus Group są cierpliwi,... Aleksandra Paweł W. - ocena (1) Na początku byłem sceptyczny kolejna firma, która obiecuje gruszki na... Paweł W. Tomasz ox - ocena (1) Zostałem oszukany przez firmę podszywającą się pod legalny fundusz... Tomasz ox Marek W. - ocena (1) Zdecydowanie warto im zaufać. Gdy oszust z fejkowej giełdy zniknął z moimi... Marek W. Justyna - ocena (1) Nexus Group wykazało się pełnym profesjonalizmem. Na każdym etapie... Justyna Krzysiek - ocena (1) Straciłem ponad 18 000 zł, inwestując na stronie, która okazała się zwykłym... Krzysiek Igor K. - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam. W moim przypadku odzyskali ponad 80% utraconych... Igor K. Michał w. - ocena (1) Moja sprawa byla troche skomplikowana ale nexus ladnie to wszystko rozpisal i... Michał w.