Polecamy wymagającym rodzinkom z dzieciakami!!! (1) Polecam gorąco. Spędziliśmy magiczne, cudowne wakacje w Grecji. Dzięki... Ola Wczesna rezerwacja super (1) Wykupiłam wakacje w atrakcyjnej cenie, w tym roku do Grecji. W następnym... Anna Super biuro (1) Jeżdżę na wycieczki polecane przez to biuro od 4 lat. Zawsze to co usłyszałam... turystka
Dobra oferta! (1) Co roku wyjazdy na święta, narty są udane bo wyjeżdżamy z Agma Tour:) Solidna... Artur Turcja (1) polecam to biuro,serdecznie,profesjonalnie,uczciwie, Sylwia Turcja- Kemer jak zwykle zadowoleni. (1) Dzieciaki wróciły bardzo zadowolone z rodzinnych wakacji w miejscowości Kemer... Radek jamci - opinia (1) Pani w biurze miła, ale jednak mało poinformowana. Przechwala, zwłaszcza... jamci solidne (1) Solidne bo już sporo wyjazdów mam za sobą właśnie z tego biura. Także, fajne... Olga Dobre, sprawdzone (1) Fajna strona www.agmatour.pl. Mają wszystkich touroperatorów Itakę, Rainbow,... Adam ŚMIAŁO POLECAM (1) Byłem w Egipcie, teraz kupuje Rodos na wakacje z tego biura a także wykupiłem... Grzegorz Wakacje na 5 (1) Po raz kolejny BEZ niespodzianek. Wakacje na Rodos- rewelka! Polecam biuro,... Krzysztof POLECAM (1) Biuro bardzo przyjazne dla Klienta, wakacje zaliczam do udanych, polecam zybi Najlepsze na Chełmie! (1) Jak to dobrze, że jest takie biuro na naszym osiedlu. Stara się , dba o... Krystyna Bardzo polecam Agmatour (1) Właśnie wróciłem z Egiptu i muszę powiedzieć, że wakacje wypadły wspaniale.... Daniel24