Agnieszka Gogolin - ocena
Najlepsza szkółka prawa jazdy w Trójmieście to osk limit!!!:) Odkryłam ją dzięki poleceniu. Zajęcia z teorii bardzo dobrze przygotowane i zwrócona jest uwaga na wiele aspektów, które mogą pojawić się na egzaminie teoretycznym. Pani z pasją. :) Najbardziej chcę podziękować Pani Izie, najlepszej instruktorce jazdy. Jest ona cierpliwa, zawsze da przydatne rady, można swobodnie porozmawiać. Super atmosfera. Dodatkowo, mimo tego, że tylko raz miałam z Panem Tomkiem na egzaminie wewnętrznym to też mogę go polecić potrafi bardzo uspokoić, sprawić że jazda jest łatwiejsza. Pani Iza również zwróciła uwagę na wiele tras egzaminacyjnych, które pojawiają się na egzaminach państwowych. Dzięki niej plac to była pestka. Również przed egzaminami udawało się spotkać by jeszcze trochę poćwiczyć jazdę. Warto by było również podkreślić to, że lokalizacja ośrodka w tym przypadku nie ma większego znaczenia. Niektórzy uważają, że skoro jakiś ośrodek jest na Przymorzu to już te trasy egzaminacyjne nie będą przećwiczone. Nic bardziej mylnego. Wszystko zostało przećwiczone, a jeszcze można było popróbować inne drogi, nie tylko centrum Gdańska. Dzięki Pani Izie nabrałam dużej wprawy w jeździe i stałam się