Anonim - ocena (2) Teoria zdana na 100%, praktyka za pierwszym razem. Wszystko dobrze... Anonim Dominika - ocena (2) Wspaniała szkoła! Teoria u Pana Wojtka przekazywana w taki sposób, że zasady... Dominika Yelyzaveta - ocena (2) Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Miałam ogromne szczęście trafić na... Yelyzaveta
Jakub - ocena (2) Świetna szkoła, w szczególności świetny instruktor Pan Łukasz wszystko... Jakub Nataniel Sz - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Miałem ogromne szczęście trafić na... Nataniel Sz Maria Brosowska - ocena (2) Gorąco polecam tą szkołę jazdy. Świetne podejście i profesjonalizm.... Maria Brosowska Tetiana Kaplia - ocena (2) Polecam Pana Sławomir Pecko jako instruktora. Jest na Trójmieście naprawdę... Tetiana Kaplia Michał S - ocena (1) Z tego miejsca chciałbym bardzo podziękować panu Krzysztofowi Grądalskiemu za... Michał S Magda - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy Wykłady prowadzone przez Igę były klarowne i... Magda Oliwia Wieczorek - ocena (1) Znaczna część mojej rodziny robiło kurs u Pana Marka, więc postanowiłam... Oliwia Wieczorek Mikołaj Głowacki - ocena (1) Od samego początku czułem, że trafiłam w dobre ręce. Pan Marek to świetny... Mikołaj Głowacki Bartek M - ocena (1) Bardzo polecam. Super podejście do kursantów, miła atmosfera oraz pełen... Bartek M Mateusz - ocena (1) Chciałbym podziękować serdecznie Panu Zbyszkowi za nauczenie od podstaw... Mateusz Franciszek - ocena (1) Miałem przyjemność uczyć się z instruktorem Michałem Cieplińskim i serdecznie... Franciszek Marcin - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam. Z całego serca mogę polecić instruktora Pana... Marcin Grażyna - ocena (1) Serdecznie polecam ten Ośrodek Szkolenia Kierowców! Profesjonalne podejście... Grażyna Karolina - ocena (1) Bardzo dobre podejście, instruktorzy dobrze tłumaczą, zdałam za pierwszym razem Karolina Ola - ocena (1) Bardzo polecam tę szkółkę! Pan Maciej był niesamowitym instruktorem, który... Ola Natalia - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Cały kurs wspominam naprawdę dobrze zarówno... Natalia Jan - ocena (1) Mega polecam szkole jazdy szybko profesjonalnie i z humorem Jan