Edyta W - ocena (1) Pan Grzegorz Formella, jest instruktorem z powołania, rewelacyjnie wszystko... Edyta W Edyta W. - ocena (1) Kategoria B. Najlepsza szkoła, bałam się bo nie wiedziałam jak będzie, a tu... Edyta W. Antonina - ocena (1) Z całego serca polecam instruktora Michała Cieplińskiego. Widać, że Pan... Antonina
Jurek - ocena (1) Dodatek do opinii o zespole PSPS Gdynia z dnia 19.02.2025r. Sprostowanie:... Jurek Jurek - ocena (1) Dziękuję zespołowi PSPD w Gdyni za pomoc w nabyciu uprawnień na kategorie D.... Jurek Marta - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Michała Cieplińskiego z Akademii Prawa Jazdy!... Marta Wiktoria - ocena (1) Bardzo polecam szkołę el-prawko, szczególnie mojego instruktora Pana... Wiktoria Mateusz G - ocena (1) Bardzo polecam RondoBis Wejherowo, a tak że polecam instruktora Janusza Mateusz G Ewa Krata - ocena (1) Z całego serducha polecam szkołę jazdy OSK Delta! Profesjonalizm, świetna... Ewa Krata Kinga - ocena (1) Bardzo polecam OSK Delta. Zarówno egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdane... Kinga Павло - ocena (1) Дякую, що дали таку можливість навчання. І за таку приємну ціну. Дякуючи... Павло Marysia - ocena (2) Bardzo polecam naukę pod czujnym okiem Pana Mirosława. W krótkim czasie... Marysia Dominika - ocena (1) Szczerze polecam szkółkę jazdy, jeżeli mieszkasz w okolicy... Dominika Olivier R - ocena (1) Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i każdego jego aspektu, miła... Olivier R Tomasz Białas - ocena (1) Zapisałem się do OSK Poldek na kurs kat. C, C+E (równoległy), kwalifikacja... Tomasz Białas Walter - ocena (1) Great training center for future drivers. My only regret is that I found the... Walter Jan Śpiołek - ocena (1) Bardzo polecam szkołę OSK Mateos. Najlepsi instruktorzy w Gdańsku. Świetne... Jan Śpiołek Mariana Solodka - ocena (1) OSK Mateos to najlepsza szkoła jazdy, jaką mogłam wybrać! Profesjonalne... Mariana Solodka Stanisław W - ocena (1) Polecam instruktora Michała Cieplińskiego i również dziękuję za... Stanisław W Ivanka Kushyna - ocena (1) Zdane za pierwszym razem ! Dziękuję OSK Delta za sprawną, profesjonalną i... Ivanka Kushyna