Marta - ocena (1) Bardzo polecam tą szkółkę do nauki jazdy, a szczególnie jazdy z Panią Basią,... Marta Roksana H - ocena (1) Poszłam do tej szkółki, bo spodobał mi się bardzo opis, i jestem pozytywnie... Roksana H Justyna - ocena (1) Mam 41 lat i należałam do tej grupy ludzi, o których mówi się: z tej już nic... Justyna
Stanislau - ocena (1) Chcialbym podziękować osk speed ale źe w najkrotszym czasie zajęć... Stanislau Wiktor Juchniewicz - ocena (2) Bardzo polecam jazdy z Panem Marcinem. To cierpliwy i spokojny instruktor,... Wiktor Juchniewicz Amelia Witen - ocena (1) Zapisałam się z polecenia brata i bardzo dobrze wspominam . Jeździłam z Panem... Amelia Witen Kyrylo - ocena (2) Bardzo fajna szkoła, prawo jazdy zdane za drugim razem Z całego serdca... Kyrylo Julia N - ocena (1) Bardzo polecam :) uprzejmi, cierpliwi instruktorzy, zdecydowanie na plus jest... Julia N dorota - ocena (1) Odbyć kurs na prawo jazdy w tej szkole to czysta przyjemność. Pełen... dorota Oliwia - ocena (1) Bardzo polecam szkółkę!! Egzamin oczywiście zdany bezbłędnie. Godziny jazd są... Oliwia Oliwia - ocena (1) Polecam jazdy z panem Zbyszkiem! W końcu trafiłam na instruktora który uczy... Oliwia Nadia - ocena (1) Polecam bardzo! Pan Zbyszek cudowny człowiek masa wiedzy przekazana ! Nadia Bartek - ocena (2) Najlepsza szkoła w mieście! Jeśli uczyć się jeździć, to tylko w Delcie i... Bartek Nela - ocena (1) Polecam. Po przejściu z innej szkoły odbyłam jazdy z Panem Mirkiem i to... Nela Darek - ocena (2) Polecam serdecznie Wszystkim przygotowującym się do egzaminu na Certyfikat... Darek Dorota - ocena (1) Mialam wielu instruktorow jazdy ale jak ktoś chce nauczyć sie naprawdę... Dorota Tytus - ocena (1) Polecam serdecznie. Pan Tomasz K. fantastyczny instruktor Tytus Alicja K. - ocena (1) Niezwykle dobra szkoła jazdy, podejście do kursanta jest bardzo profesjonalne... Alicja K. Andrii Bylnyk - ocena (1) Wielkie podziękowania dla pana Radka za świetną naukę i jego cierpliwość :) Andrii Bylnyk Wiktoria Marczak - ocena (1) Najlepsza szkółka jaka istnieje. Zabawni instruktorzy, z podejściem do... Wiktoria Marczak