Mateusz W - ocena (1) Wykłady są przeprowadzanie w sposób treściwy oraz są łatwe do zrozumienia.... Mateusz W Agnieszka Gogolin - ocena (1) Najlepsza szkółka prawa jazdy w Trójmieście to osk limit!!!:) Odkryłam ją... Agnieszka Gogolin Julia - ocena (1) Bardzo wyrozumiały i cierpliwy instruktor, cały kurs przeprowadzony w miłej... Julia
Wiktoria - ocena (1) Przychodząc do tej szkółki nie wierzyłam w to, że kiedykolwiek mogę wsiąść i... Wiktoria Jan - ocena (1) Pan Marek bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu zdałem za pierwszym... Jan Adam - ocena (1) Pan Czesław świetnie przygotował mnie do egzaminu. Polecam serdecznie! Adam Mateusz - ocena (1) Już pierwszą linijkę dedykuję Panu Rafałowi. Dzięki niemu egzamin państwowy... Mateusz Nadia - ocena (1) Bardzo polecam OSK Delta. Indywidualne podejście do kursanta oraz liczne... Nadia Oliwia - ocena (1) Profesjonalnie podejście do kursanta, wszystko na spokojnie tłumaczone,... Oliwia Bruno L - ocena (1) Serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy. Dzięki tej szkole, świetnym wykładom... Bruno L Marysia - ocena (1) Pan Łukasz w bezstresowy sposób przekazuje wiedzę i dostosowuje godziny jazd... Marysia Paulina - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Anię, super Pani z zawsze dobrym humorem. Zapewnia... Paulina Radzio - ocena (1) Polecam z całego serca szkołę jazdy Mateos, cały przebieg szkolenia i... Radzio Natalia - ocena (1) Gorąco polecam !!! ️ Pan Roman bardzo wybitny specjalista i profesjonalista,... Natalia Michał. R - ocena (1) Szkoła jazdy Mateos to świetny wybór. Trafiłem tu z innej szkoły załamany.... Michał. R Agnieszka - ocena (1) Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem na 100% dzięki P.Żanecie. Mega... Agnieszka Amelia - ocena (1) Instruktorka Pani Agata nauczyła mnie cudownie jeździć, w PORD zdałam za... Amelia Tati - ocena (1) Bardzo polecam szkołę jazdy OSK Mateos i dziękuję Macieju! Dla mnie to był... Tati Janina - ocena (1) Polecam. Pani Żaneta oraz Pani Iwona przygotowaly mnie na egzamin bez... Janina Jakub - ocena (1) Polecam OSK Delta dobrzy mili nauczyciele, wszystko łatwo prosto i szybko da... Jakub