Szymon - ocena (1) Polecam instruktora Piotra Brylowskiego Szymon Wiktoria Gz - ocena (2) całego serca polecam szkółkę OSK Delta! Największe podziękowania kieruję do... Wiktoria Gz Oliwier - ocena (1) Teoria: 70/74 Praktyka: 100% Trafiłem na Klaudię, instruktorka dobrze uczy.... Oliwier
Olha Suprunenko - ocena (1) Bardzo dziękuję całej szkole jazdy Elka School w Gdyni za spełnienie mojego... Olha Suprunenko Karolina - ocena (1) Polecam z całego serca! Większość jazd miałam z Panem Zbyszkiem -... Karolina W. Nylec - ocena (1) Z najczystszym sumieniem polecam tą szkółkę oraz Pana Krzysztofa. Całość... W. Nylec Kamil M - ocena (1) Zrobienie prawa jazdy w Akademii Prawa Jazdy było bardzo dobrą decyzją.... Kamil M Maja - ocena (1) Serdecznie polecam. Miałam dodatkowe jazdy z Panem Patrykiem i po ostatniej... Maja Jagoda - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Profesjonalne podejście, duża wiedza i... Jagoda Natalia Wiśniewska - ocena (2) z całego serce polecam osk delta, a zwłaszcza pana instruktora rafała! jest... Natalia Wiśniewska Paulina - ocena (2) Serdecznie polecam szkółkę jazdy Delta. Szczególne podziękowania dla mojego... Paulina Olena V - ocena (1) Gorąco polecam L-ka OSK Gdynia, a w szczególności mojego instruktora Pana... Olena V Viktoriia Bystrytska - ocena (1) Z całego serca polecam szkołę jazdy z panem Krzysztofem! Viktoriia Bystrytska Zuzanna - ocena (2) Bardzo polecam tę szkółkę. A w szczególności Panią Anię za precyzję i... Zuzanna Wiki - ocena (2) Zdecydowanie polecam Deltę w wyborze ośrodka przygotowującego do zdanka... Wiki Marysia - ocena (1) Przejście kursu prawa jazdy w Akademii było naprawdę przyjemnym... Marysia Daryna - ocena (1) Bardzo polecam Pana Krzysztofa. Wszystko tłumaczy spokojnie, dokładnie i z... Daryna Agata - ocena (2) Pewnie Oto krótsza i bardzo naturalna wersja: Polecam pana Łukasza jako... Agata Maks - ocena (1) Bardzo fajna szkoła. Jeździłem z Panem Arturem świetnie mnie przygotował.... Maks Pani z Sierakowic:) - ocena (2) Pan Instruktor Marek nauczył mnie w 4 godziny więcej niż na całym kursie w... Pani z Sierakowic:)