Zuzanna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu. Pan Andrzej to wspaniały człowiek z... Zuzanna Beata - ocena (1) Kategorycznie odradzam, chociaż niestety w Gdańsku bardzo ciężko jest o... Beata Mario - ocena (1) Profesjonalna nauka jazdy motocyklem. Zdane za pierwszym razem. Podziękowania... Mario
Paulina - ocena (1) Najlepsza szkółka w Gdańsku! Dziękuję bardzo za przygotowanie do egzaminu... Paulina Darek - ocena (1) Bardzo dobre szkolenie wszystko jasno wytłumaczone, instruktorzy z ogromnym... Darek Julia Wisińska - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę Goauto, właśnie za pierwszym... Julia Wisińska Mateusz - ocena (1) Z całego serca polecam tę firmę! Moje doświadczenie z kursem było na... Mateusz Dominika Adas - ocena (1) Bardzo dziękuję za wszystko..,szkoła na jak najwyższym poziomie.Począwszy od... Dominika Adas Lena - ocena (1) Bardzo polecam szkołę jazdy Gdprawko. Zajęcia z mijały bardzo szybko i z... Lena Julia - ocena (1) Akademia Prawa Jazdy to zdecydowanie najlepsza szkoła! Egzamin zdałam za... Julia Kamil - ocena (1) Do Euromoto trafiłem z polecenia i to była najlepsza decyzja w sprawie... Kamil Marlena - ocena (2) Super szkoła, bardzo miła pani w biurze, tak samo instruktorzy cierpliwi i... Marlena Anna Gier - ocena (1) OSK Mateos to szkoła na najwyższym poziomie. Instruktor Maciej ma wspaniałe... Anna Gier Kateryna - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę i instruktora Jarka! Zawsze cierpliwy, spokojny i... Kateryna Jan - ocena (1) Serdecznie polecam. Ukończyłem kurs na kat. B, a potem zdałem za pierwszym... Jan Julia - ocena (2) Szkoła jazdy pełna profesjonalizmu i niosąca pomoc na każdym kroku. Pan Rafał... Julia Patrycja - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Pana Radka. Nie tylko wie jak przygotować kursanta... Patrycja Karol - ocena (1) Janusz Piotrowski polecam bardzo dobry instruktor. Zawsze jest pomocny,... Karol Dawid C. - ocena (1) Miałem przyjemność mieć instruktora Krzysztofa Grądalewskiego. Bardzo dobrze... Dawid C. Daniel - ocena (1) Zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy każdemu komu zależy na szybkim... Daniel