Ola Szewalje - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy na jaką mogłam trafić, super przygotowania i atmosfera... Ola Szewalje Apolonia - ocena (1) Super! Półtora roku temu zdane na automacie za pierwszym razem po wielu... Apolonia Maria - ocena (1) Zdane za pierwszym razem, Pani Kasia jest super. Maria
Kacper - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy w Gdyni a może i nawet w całej Polsce. Pan Zbyszek... Kacper Karolina - ocena (1) Polecam serdecznie instruktora Michała Cieplińskiego Karolina Maks - ocena (1) Świetna szkoła jazdy! Gorąco polecam wszystkim . Egzamin zaliczony z... Maks Maksym - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Profesjonalne podejście, świetna organizacja... Maksym Paweł - ocena (1) Polecam serdecznie szkołę GD Prawko, wykłady prowadzone w sposób ciekawy i... Paweł Tom - ocena (1) Kat.A za pierwszym razem :) Po 32 latach od zdania kat.B zachciało się zdać... Tom Krzychu P. - ocena (1) Miałem okazję uczęszczać na kurs prawa jazdy w szkole jazdy Mateos, po... Krzychu P. kursant Wiktor - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług instruktora Janusza Piotrowskiego.... kursant Wiktor Dawid Szulc - ocena (1) Zdobyłem prawko z Akademią Prawa Jazdy. Praktykę zacząłem w lipcu, pod okiem... Dawid Szulc Daria Kamińska - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Janusza Piotrowskiego jako instruktora nauki jazdy!... Daria Kamińska Oliwiq - ocena (1) Chciałabym polecić z całego serca instruktora Pana Pawła Krupę, jazdy były... Oliwiq Anna Erdmann - ocena (1) Mila to szkoły jazdy, która naprawdę dobrze przygotuje do egzaminu... Anna Erdmann kg - ocena (1) GDprawko godne polecenia! Zajęcia teoretyczne prowadzone bardzo zrozumiale.... kg Yelyzaveta - ocena (1) Super,za pierwszym razem teoria ,za drugim razem praktyka ️Polecam Yelyzaveta Vadym - ocena (1) Dzisiaj zdałem egzamin państwowy, za pierwszym razem. W tym mi bardzo pomógł... Vadym Julia - ocena (1) Bardzo polecam Deltę. Ukończyłam kurs prawa jazdy bez żadnych problemów.... Julia Michalina - ocena (1) Polecam Pana Michała Cieplińskiego wszystko super tłumaczy, na spokojnie, bez... Michalina