Illia - ocena (1) Są bardzo dobre nauczyciele, zawsze pomogło i powiedzą jak najlepsze... Illia Kamil - ocena (1) Rewelacyjne przygotowanie do egzaminu ze strony p. Krzysztofa, egzamin zdany... Kamil Damien - ocena (2) Całym sobą polecam. Przygotowanie do egzaminu i kultury na drodze przez Panią... Damien
Nikodem - ocena (1) Szkoła bardzo dobrze uczy. Polecam z całego serca pana Wojciecha człowiek o... Nikodem Wojciech Rossa - ocena (1) Bardzo dobra szkółka a przede wszytkim polecam instruktora Janusza... Wojciech Rossa Aleksander - ocena (1) Bardzo dobra szkoła. Miałem tutaj tylko jazdy dodatkowe przed samym... Aleksander nikola - ocena (1) szczególne podziękowania dla pana Pawła. moja sytuacja była dramatyczna, po... nikola Ania - ocena (1) Egzaminatorka Pani Magdalena Zamorska bardzo sympatyczna ,ciepla osoba... Ania Maria - ocena (2) Serdecznie polecam szkółkę. Kontakt i z biurem i z instruktorem byl bardzo... Maria Julia - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam szkółkę oraz instruktora Pana Janusza... Julia Julia - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam szkółkę oraz instruktora Pana Janusza... Julia Kicus - ocena (1) Szkółka warta polecenia. Trafiłem na nia z polecenja i nie zawiodłem sie.... Kicus Hanna Timchenko - ocena (2) Bardzo polecam Pana Marka! W poprzedniej szkole jazdy nauczyłam się bardzo... Hanna Timchenko Sandra - ocena (2) Bardzo polecam tę szkołę jazdy, a szczególnie dobrze wspominam jazdy z... Sandra Alex - ocena (1) Jest super, bardzo szybko skończył jazdy. Jeździł z panem Robertem Menesem... Alex Aga - ocena (1) Polecam z całego serca. Świetna szkoła i profesjonalna kadra Aga Antek - ocena (1) Prawo jazdy kat.B zdane za pierwszym razem polecam wszystkim instruktorkę z... Antek Konstancja - ocena (1) Ukończyłam kurs u instruktora Jakuba Kunowskiego i dzięki jego wiedzy, która... Konstancja Onyshchak Lukiia - ocena (1) Z całego serca polecam tę szkołę jazdy ️ Od początku jeździłam głównie z... Onyshchak Lukiia Jakub - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z nauki jazdy z Panem Krzysztofem na kategorię B.... Jakub