Oskar - ocena (1) Bardzo dobra szkółka jazdy, bardzo dobrzy instruktorzy. Wszystkie egzaminy... Oskar Mateusz - ocena (1) pełen profesjonalizm, podejście do kursanta oraz sama nauka jazdy na... Mateusz Karolina - ocena (1) Polecam szkołę jazdy! Wszelkie formalności są do załatwienia w trybie... Karolina
Marcin - ocena (1) Mogę z czystym sumieniem polecić ten ośrodek. Zajęcia teoretyczne są... Marcin Dominik - ocena (1) Wszystko udało się zdać za pierwszym! Głównie dzięki świetnemu instruktorowi... Dominik Alex - ocena (1) Z całego serca polecam Amandę jako instruktorkę nauki jazdy! To osoba... Alex Anonim - ocena (1) Teoria zdana na 100%, praktyka za pierwszym razem. Wszystko dobrze... Anonim Daniel - ocena (1) Mega pozytywna atmosfera i dobre przygotowanie dydaktyczne Daniel BOLEK - ocena (1) Jestem w trakcie kursu na kat C i zastanawiam się nad rozszerzeniem uprawnień... BOLEK Mateusz - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam Michała Cieplińskiego jako instruktora. Spokojny,... Mateusz Karol - ocena (1) Witam serdecznie. Z całego serca polecam naukę w osk poldek. Wykłady... Karol Mikalai - ocena (2) Bardzo dobrze podejście do nauki! instruktor z którym jeździłem Pani Żaneta,... Mikalai Anna - ocena (1) Bardzo polecam, jazdy w super atmosferze i bezstresowo :) wielkie... Anna Paulina - ocena (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem mówią same za... Paulina Ewelina Kochanowska - ocena (1) Z całego serca polecam Akademie Prawa Jazdy - Panie w biurze przemiłe i... Ewelina Kochanowska Maciej K-K - ocena (1) Teoria i praktyka kat. B zdane w Gdańsku za pierwszym razem. Jako osoba... Maciej K-K Julia Grzymkowska - ocena (1) Pan Jarek to instruktor z prawdziwego powołania spokojny, niesamowicie... Julia Grzymkowska Ewa - ocena (1) Jestem dzień po zdaniu egzaminu, oczywiście za pierwszym razem, a wszystko... Ewa Fabian - ocena (1) W sierpniu 2024 zapisałem się na kurs on-line w tej szkółce.Przy składaniu... Fabian Kuba - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy w Gdyni miła atmosfera połączona z nauką zdane za... Kuba