Franciszkę - ocena (1) W niecały miesiąc zdane za pierwszym. Profesjonalni i doświadczeni... Franciszkę Patryk T - ocena (1) Pragnę podziękować Panu Maciejowi za profesjonalne przygotowanie do egzaminu,... Patryk T Wiktoria - ocena (2) Naprawdę warta polecenia! Życzliwość, wyrozumiałość i cierpliwość. Wiktoria
Adam - ocena (1) Oceniam ośrodek szkolenia kierowców Zielony Listek na 6 gwiazdek. Szkolenie... Adam Milena - ocena (2) Bardzo dobra współpraca od początku do końca. Kurs teoretyczny był prowadzony... Milena Dawid - ocena (2) zostałem bardzo dobrze przygotowanydo egzaminu, zdałem go za pierwszym razem,... Dawid Karolina - ocena (2) Bardzo polecam szkołę jazdy Delta! Z całego serca rekomenduję instruktora... Karolina Monika - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować Pani Kasi za ogromne wsparcie i... Monika Karolina - ocena (1) Super szkółka, zdane za drugim razem, polecam instruktora Pana Jakuba... Karolina Mr M - ocena (1) Polecam wspaniałych fachowców robiłem u Nich kilka kategorii. Wszystko... Mr M łukasz - ocena (1) Egzamin zdany za pierwszym razem łukasz Aleksander - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić szkółkę Piąty bieg, rzetelne przygotowanie... Aleksander Agnieszka - ocena (1) Polecam Akademię - bardzo fajnie prowadzony kurs teoretyczny. Instruktor... Agnieszka Oleksandr - ocena (1) Świetna szkoła jazdy! Teoria była bardzo ciekawa Pan instruktor Radek jest... Oleksandr Wiktor Mróz - ocena (2) Z czystym sumieniem polecam jazdy z panem Rafałem każdemu, komu zależy na... Wiktor Mróz Rafał - ocena (1) Robiłem kurs na autobusy. Zdałem za pierwszym razem. Pan Irek - najlepszy... Rafał Magdalena - ocena (1) Polecam również tym osobom, które po wielu latach chcą ponownie usiąść za... Magdalena Dorota - ocena (1) Szkoła Obelix to najlepsza szkoła nauki jazdy.Mili pracownicy oraz... Dorota Karolina - ocena (1) Z całego serca chciałabym polecić szkołę OSK Herkules, moje wcześniejsze... Karolina Agnieszka - ocena (1) Szczerze polecam instruktora Krzysztofa Grądalskiego. Spokojnie i jasno... Agnieszka