Maks Kołodziejczyk - ocena (1) Świetna szkoła jazdy tłumaczy krok po kroku egzamin zdany za 1 razem Maks Kołodziejczyk AW - ocena (1) Świetna szkoła, profesjonalne podejście, uczą jeździć, a nie tylko zdać.... AW Magda - ocena (1) Dzięki Panu Zbyszkowi zdałam egzamin na prawo jazdy kategorii B. Przygotował... Magda
Chojnacki Dawid - ocena (1) Jestem w pełni zadowolony z kursu w Rondobis w Wejherowie. Uczyłem się u pana... Chojnacki Dawid Marta - ocena (1) Świetna szkółka, bardzo polecam! Dzięki Łukaszowi i Adzie zdałam egzamin... Marta Natalia K. - ocena (1) Profesjonalne podejscie do nauki, z Panem Stanistawem nauczytam sie wiece na... Natalia K. Alan - ocena (1) Polecam serdecznie szkółkę, egzamin zdany za pierwszym razem. Mój instruktor... Alan MT - ocena (1) Mega polecam! Zdany egzamin w PORD za 1 razem. MT Karolina - ocena (1) Polecam jak najbardziej osk delta gdańsk. pan Rafał wspaniały instruktor.... Karolina Justyna - ocena (1) Gorąco polecam tę szkołę jazdy! Świetna organizacja, profesjonalne podejście... Justyna Joanna - ocena (1) Do Nauki Jazdy Zbyszek trafiłam z polecenia i nie żałuję! Jazdy miałami z... Joanna Maciej - ocena (1) Polecam panią Kasię, widać że robi to z pasją, dzięki jej wskazówkom egzamin... Maciej Anna - ocena (1) Bardzo polecam szkołę. Jestem zadowolona, egzamin zdany. Instruktorzy w... Anna Ada B - ocena (1) Polecam OSK Mateos. Dziękuję instruktorowi Maćkowi, egzamin zdany za... Ada B Kinga M - ocena (2) Szczerze polecam szkołę nauki jazdy Rondobis. Świetny instruktor Pan Jacek... Kinga M Ada - ocena (1) bardzo polecam!! Wszystko pięknie zdane dzięki Panu Mariuszowi. Ada Szymon - ocena (1) Bardzo dobra szkoła, zajęcia teoretyczne były pomocne, tak jak i udostępnione... Szymon Tomek - ocena (1) Wybrałem OSK Alfa, ze względu na wysokie opinie w internecie. Początkowo... Tomek Gosia - ocena (1) Indywidualne podejście do kursanta, pan Piotr dokonał cudu i przygotował... Gosia Agnieszka - ocena (1) Z wielką przyjemnością wystawiam tę opinię Świetny ośrodek szkoleniowy.... Agnieszka