Alex - ocena (1) Jest super, bardzo szybko skończył jazdy. Jeździł z panem Robertem Menesem... Alex Aga - ocena (1) Polecam z całego serca. Świetna szkoła i profesjonalna kadra Aga Antek - ocena (1) Prawo jazdy kat.B zdane za pierwszym razem polecam wszystkim instruktorkę z... Antek
Onyshchak Lukiia - ocena (1) Z całego serca polecam tę szkołę jazdy ️ Od początku jeździłam głównie z... Onyshchak Lukiia Jakub - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z nauki jazdy z Panem Krzysztofem na kategorię B.... Jakub Tymon - ocena (1) Świetna szkoła jazdy! Z polecenia trafiłem na pana Pawła Anastaziaka i po... Tymon Asia - ocena (1) Bardzo polecam szkołę el-prawko. Szczególnie Pana Krzysztofa u którego miałam... Asia Anika Grabińska - ocena (1) Bardzo polecam szkółkę , cudowne podejście , elastyczne godziny jazd i super... Anika Grabińska Dominika - ocena (2) Bardzo polecam Deltę, szczególnie mojego instruktora Pana Rafała, który... Dominika Konrad - ocena (1) Fajni instruktorzy Konrad N - ocena (1) Bardzo polecam, instruktorzy są super i fajna atmosfera N Jakub Grunt - ocena (1) Bardzo polecam szkółkę i instruktora Jakuba Kunowskiego, który w niej uczy ma... Jakub Grunt Bohdan Kosenko - ocena (1) Bardzo mili ludzie, swiętna szkoła jazdy, dużo się nauczyłem w czasie kursu... Bohdan Kosenko Feliks - ocena (1) Pan Artur jest bardzo dobrym instruktorem i super człowiekiem, każda godzina... Feliks Filip Kołakowski - ocena (2) Szkółka porządną, egzamin zarówno teoretyczny, jak i praktyczny zdany za... Filip Kołakowski Paulina Glazik - ocena (1) Polecam instruktora Jakuba Kunowskiego, dzięki niemu wygrałam zakład z... Paulina Glazik Maja - ocena (1) Zdany egzamin za pierwszym razem dzięki jakubowi kunowskiemu, shout out!... Maja Piotr - ocena (1) Jeździłem z Arturem, jazdy bardzo fajne, polecam. Piotr Krzysztof - ocena (1) Skorzystałem z kursu ,jestem bardzo zadowolony z profesjonalnego podejścia do... Krzysztof Oskar - ocena (1) Pewnie Oto krótka opinia: Bardzo dobra szkoła jazdy profesjonalni i... Oskar