Damian - ocena (2) Bardzo polecam, Łukasz robi świetną robotę -humor, cierpliwość, spokój, po... Damian Magdalena - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem, sami profesjonaliści. Rewelacyjne podejście Magdalena Patryk - ocena (2) Super jazdy doszkalające, z instruktorem Tomkiem oraz Rafałem. Świetna... Patryk
Magdalena O - ocena (1) Bardzo polecam OSK Alpina! Super zespół , bardzo przyjemna atmosfera.... Magdalena O Tomasz - ocena (2) Szybko, sprawnie, skutecznie i prawko kat. D uzyskane bez najmniejszych... Tomasz Michał K - ocena (1) Polecam! Robiłem kurs równoległy c , c+e i kwalifikacje. Mega instruktorzy... Michał K Zuzanna - ocena (1) Polecam jazdy z instruktorem Bartkiem. Przygotował Mnie bardzo dobrze do... Zuzanna Filip - ocena (1) Szkoła jazdy z ludźmi na poziomie , serdecznie pozdrawiam Pana Artura świetny... Filip Jakub - ocena (2) Super szkółka. Polecam pana instruktora Łukasza Jakub maja - ocena (1) polecam bardzo dobra szkoła jazdy maja Katarzyna - ocena (1) Dzięki nim zdałam za pierwszym razem. Polecam z całego serca! Katarzyna xxx - ocena (2) Szkoła na medal mega podejście i zaangażowanie xxx Julia Wisińska - ocena (2) Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę Goauto, właśnie za pierwszym... Julia Wisińska Artur - ocena (2) Rewelacja! Fachowo i z zaangażowaniem. Polecam każdemu, kto chce zdać bez stresu Artur Dobrochna Nowak - ocena (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności mojego instruktora... Dobrochna Nowak Joanna - ocena (2) Instruktorzy rewelacyjni, a egzamin zdany bez problemu. Polecam z całego serca! Joanna Zuzanna Monkiewicz - ocena (2) Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę jazdy. Od samego początku zostałam... Zuzanna Monkiewicz Paulina S - ocena (1) Z całego serca polecam szkołę jazdy ARTOM! Instruktor Krzysztof to wspaniały... Paulina S Anita - ocena (1) Świetna szkola a Pan Maciej jest po prostu genialny polecam dla ciężkich... Anita Paweł - ocena (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy w Gdańsku. Mili ludzie i świetni instruktorzy... Paweł