Zuzia - ocena (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy a szczególnie instruktora Pana... Zuzia Dawid - ocena (1) Pani Ania jest super, bardzo konkretna, profesjonalna instruktorka. Dzięki... Dawid Joanna - ocena (1) Gorąco polecam doskonalenie jazdy w Akademii Prawa Jazdy oraz Instruktora p.... Joanna
Zofia - ocena (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy oraz panią Katarzynę Roman-Gańczak.... Zofia Gabriela W. - ocena (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Egzamin kategorii B zdany bezproblemowo za... Gabriela W. Magda - ocena (1) Bardzo dobra szkola .Polecam Magda kk - ocena (1) miałam wielu instruktorów, ale dopiero przy pani Kasi poczułam się pewnie i... kk Ania N - ocena (1) Gorąco polecam Naukę Jazdy Zbyszek! Moim instruktorem był pan Maciej, któremu... Ania N Ignacy - ocena (1) Polecam! Świetna atmosfera, merytoryczna nauka i elastyczne terminy.... Ignacy Otylia - ocena (1) Z całego serca polecam szkółkę OSK Mateos. Miałam przyjemność uczyć się u... Otylia Oliwia - ocena (1) najlepsza szkółka!!!! Egzamin zdany za pierwszym razem bez najmniejszych... Oliwia Marcin - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Katarzynę Roman-Gańczak, najlepszy instruktor z... Marcin Piotr Kłosiński - ocena (2) Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Pan Stanisław jest świetnym... Piotr Kłosiński Bartosz - ocena (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy. Zawsze dostawałem odpowiedź na... Bartosz Krystian Krupiński - ocena (2) Serdecznie polecam, Pan Stanisław bardzo dobrze uczy :) Krystian Krupiński FILIP - ocena (1) Zawziętość, szczerość ale jednocześnie profesjonalne podejście do kursanta to... FILIP julia - ocena (1) Bardzo polecam tę szkółkę! Moja instruktorka- Pani Wioleta była po prostu... julia Julia - ocena (1) Bardzo polecam szkołę jazdy i szczególnie mojego instruktora - Krzysztofa... Julia Iza - ocena (1) Bardzo polecam, zdane bezstresowo za pierwszym razem, a jazdy z Panem... Iza Denys - ocena (1) Bardzo jest fajna szkoła Delta, jest fajny instruktor Rafał, jest przyjemny,... Denys