Maria - ocena (1) Atmosfera na kursie była super Maria Alicja - ocena (2) Jeśli szukacie instruktora, który Was nie będzie stresował to tylko Pan... Alicja Alicja - ocena (2) Bardzo polecam szkołę jazdy i szczególnie instruktora Łukasza! Od pierwszych... Alicja
Viki - ocena (2) Świetna szkoła jazdy! Instruktorzy z ogromną wiedzą i cierpliwością, wszystko... Viki Karolina Baranowska - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam szkołę jazdy Autogryf. Pan Marian jest osobą... Karolina Baranowska Szymon - ocena (2) Szkółka rzetelna i dobrze, profesjonalnie podchodzi do nauki. Wszystko... Szymon Vladyslav Kaskun - ocena (1) Auto Szkoła osk znak to naprawdę świetne miejsce do nauki jazdy! Instruktor... Vladyslav Kaskun Mark - ocena (1) Nie pomyliłem się wybierając tę szkołę jazdy. Wykłady teoretyczne są bardzo... Mark Dominik - ocena (1) Jeździłem u Artura świetne przygotowanie do egzaminu zdane za pierwszym... Dominik Piotr - ocena (1) Bardzo polecam, bardzo mili instruktorzy oraz pełen profesjonalizm Piotr Barbara - ocena (1) Instruktorzy to właściwi ludzie na właściwym miejscu Barbara Pawel - ocena (1) Polecam ośrodek. Kat A. Pan Robert umiejętnie tlumaczy, wyrozumiały, miła... Pawel Julia - ocena (1) Bardzo polecam Pana Krzysztofa Chejmanowskiego z Akademii Prawa Jazdy!... Julia monika boczewska - ocena (1) Jak dla mnie i moich znajomych uważamy za najlepszą szkolę w Gdańsku... monika boczewska Krzyś - ocena (1) Bardzo dobrze przeprowadzony kurs kat. A, egzamin za pierwszym podejściem zdany. Krzyś Grzegorz - ocena (1) Mega profesjonalne podejście Jazdy to czysta przyjemność Grzegorz Zuza - ocena (1) Świetna szkoła, na pewno nie wypuści dopóki jest pewność że się nie zda w... Zuza Julia - ocena (2) Świetna szkoła jazdy! Instruktorzy bardzo cierpliwi i profesjonalni. Dziękuję... Julia Jan - ocena (1) Teoria na kursie weekendowym bardzo szybka i ciekawa prowadzący przekazuje... Jan Monika - ocena (1) Kurs przebiegał sprawnie i w miłej atmosferze, jazdy z Panem Radosławem to... Monika