wisnia.696969@gmail.com - ocena (1) W tym Gdyni, gdzie fale i mewy nad głową, Jest szkoła jazdy z prawdziwą... wisnia.696969@gmail.com Jerzy - ocena (1) Profesjonalne i fachowa rady umożliwiły mi zdanie egzaminu za pierwszym... Jerzy Maciej - ocena (1) Udało się zdać egzamin za pierwszym razem. Chciałbym Bardzo Podziękować... Maciej
Balbina - ocena (1) Ośrodek szkolenia kierowców Mila najlepszy na który mogłam trafić. Pan Adam... Balbina Lena Kurzawa - ocena (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, a szczególnie instruktora Janusza... Lena Kurzawa Karol - ocena (1) Świetna szkółka! Instruktorzy profesjonalni i cierpliwi, jazdy przebiegały w... Karol Oliwia - ocena (1) Bardzo polecam!! Trafiłam na instruktora jazdy Pana Artura. Przygotował mnie... Oliwia Krystian - ocena (1) Bardzo polecam szkołę, prawo jazdy kat A zdane za pierwszym. Instruktorzy... Krystian S.M - ocena (1) Z całego serca polecam naukę jazdy u Pana Zbyszka! Świetny instruktor... S.M K.F. - ocena (1) Polecam serdecznie panią Klaudię. Jest baaaardzo cierpliwa, sympatyczna,... K.F. Liudmyla - ocena (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy, a przede wszystkim instruktora Krzysztofa... Liudmyla Maxim - ocena (1) Świetny instruktor cierpliwy, konkretny i z dużym poczuciem humoru. Pan... Maxim Filip - ocena (1) Świetna szkoła. Polecam każdemu ,kto zastanawia się nad zrobieniem prawa... Filip Ola - ocena (1) Bede zmieniać szkołę jazdy nie jestem zadowolona ani z jazd których jest malo... Ola Mikołaj - ocena (1) A ja jestem nie zadowolony słabo uczą 1.5 godziny jazdy z czego połowa stania... Mikołaj Robert - ocena (1) Polecam szkołę z całego serca. Instruktorzy bardzo mili oraz miła atmosfera... Robert Nina Wlodarczyk - ocena (1) Krótki czas trwania kursu, Polecam! Nina Wlodarczyk Ja ja - ocena (1) Polecam serdecznie Ja ja Tomasz - ocena (1) Bardzo dobra szkółka. Wszystkie egzaminy zdałem bezbłędnie za pierwszym... Tomasz Laura - ocena (1) Bardzo fajni instruktorzy i bardzo dobrze przygotowują do egzaminu. Laura