Roksana - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Kurs przebiegł sprawnie, bez żadnych... Roksana Tymon - ocena (1) Michał Ciepliński najlepszy instruktor jaki może być!!! Tymon Maksymilian - ocena (1) Pan Paweł Anastaziak to bardzo uczciwy i kompetentny instruktor. Czytając... Maksymilian
Łukasz Klonowski - ocena (1) Zdane za pierwszym, pozdrawiam pana Zbyszka Łukasz Klonowski Ewelina - ocena (2) Świetna szkółka osk delta super atmosfera od samego początku, wszyscy bardzo... Ewelina Antoni - ocena (1) Super firma śwotny kontakt z biurem jazdy przyjemne nawet nie zauważyłem gdy... Antoni Krystian - ocena (1) Jakub kunowski najlepszy instruktor zdane za pierwszym dzięki niemu Krystian Artiom - ocena (1) Wspaniała szkoła jazdy, wyczerpujące wykłady, dało się wiele uzyskać, jazdy... Artiom Zuzanna - ocena (1) Zdecydowanie polecam tę szkółkę jazdy. Zajęcia teoretyczne z Panem Wojtkiem... Zuzanna Ewa - ocena (2) Egzamin praktyczny zdany za drugim razem! Instruktorka Ania i instruktor... Ewa MD - ocena (1) Instruktor Michał Ciepliński to znakomity, profesjonalny i fachowy... MD Mikołaj - ocena (1) Polecam Bardzo. Prawko zdane za pierwszym razem Pan Zbyszek towarzyszył mi... Mikołaj Oktawiusz D. - ocena (2) Egzamin teoretyczny i praktyczny kat. B zdane za pierwszym podejściem. Jestem... Oktawiusz D. Dawid - ocena (1) Bardzo dobra szkoła, zdane za pierwszym. Polecam Dawid Szymon R - ocena (1) Polecam pana Janusza dobrze przygotował mnie do egzaminu praktycznego. Bardzo... Szymon R Szymon - ocena (1) Polecam pana Janusza dobrze przygotował mnie do egzaminu praktycznego.... Szymon Maciej - ocena (1) Bardzo dobra szkółka, determinacja w osiągnięciu celu przez kursanta ,... Maciej Anna - ocena (1) Wszystko super, zdałam i to najważniejsze Anna Justyna - ocena (1) Niesamowite doświadczenie! Dzięki instruktorowi Adamowi zdałam egzamin za... Justyna Michał - ocena (2) Zdałem kat. D za pierwszym razem. Kurs praktyczny przebiegł bardzo sprawnie.... Michał