Ewa G. - ocena (1) Polecam gorąco szkołę jazdy speed. profesjonalni, zaangażowani i życzliwi... Ewa G. Maja - ocena (1) OSK EL-prawko to według mnie najlepsza szkółka w Powiecie Wejherowskim!... Maja Krystian Kowalski - ocena (1) Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy a w szczególności Panią instruktor Amande... Krystian Kowalski
Wiktoria M - ocena (2) Bardzo polecam Delta OSK! Część teoretyczna, jako kurs weekendowy miałam z... Wiktoria M Piotr - ocena (1) Polecam auto best każdemu kto chce naprawdę solidnie przygotować się do... Piotr Nikola - ocena (1) Super podejście do kursantów, instruktor pani Basia super uczy praktyki... Nikola Patryk - ocena (1) Szkoła jazdy okazała się świetnym wyborem profesjonalna, dobrze zorganizowana... Patryk Dominika - ocena (1) Polecam!! Moim instruktorem był Kuba Kunowski - i dzięki jego pracy ,... Dominika Jakub - ocena (1) Szanowni Państwo, jeśli dotarliście do tej opinii i wciąż się zastanawiacie... Jakub Patrycja - ocena (1) Rewelacja Pani Amanda kompetentna znajaca swoj fach, potrafi dotrzeć fo... Patrycja Piotr - ocena (1) Bardzo polecam osk mateos! Szczególnie Instruktora Macieja za profesjonalizm,... Piotr Dominik - ocena (1) polecam super szkółka, instruktor Maciej nauczyl mnie perfekcyjnie dzieki... Dominik Hubert Fostacz - ocena (2) Delta Osk bardzo dobrze przygotowała mnie do egzaminu na prawo jazdy!... Hubert Fostacz Narkiewicz Emil - ocena (1) Bardzo pozytywna szkółka, wszystko się odbyło sprawnie i szybko.Mialem jazdy... Narkiewicz Emil Wiktoria - ocena (2) Nie mogłam trafić lepiej, egzamin zdany za pierwszym razem! Bardzo dziękuję... Wiktoria Olaf - ocena (2) Serdecznie polecam! -instruktor Rafał to świetny nauczyciel jazdy od... Olaf Julia Bartkiewicz - ocena (1) Dziękuję bardzo za przygotowanie do egzaminu zdane za 3. Bardzo profesjonalne... Julia Bartkiewicz Oleksandr Korobeinikov - ocena (1) Chciałbym bardzo podziękować Auto Szkole Speed za świetne przygotowanie do... Oleksandr Korobeinikov Joanna - ocena (1) Bardzo polecam Akademię prawa jazdy w Gdyni. Jeździłam z panem instruktorem... Joanna Katrzyna - ocena (1) Jestem oczarowana! Dzięki Wam zdałam egzamin bez problemu. Katrzyna