Jakub - ocena (1) Nauka przebiegła bardzo szybko. W momencie kiedy chce się odbyć kurs i mieć... Jakub Dorota - ocena (1) Polecam z całego serca! Najlepsza szkoła jazdy dla tych co się boją! Mam 36... Dorota Marek - ocena (1) Świetne przygotowanie do egzaminu i jazdy po mieście, w ramach kursów... Marek
Monia - ocena (1) Dziękuję, zdane za pierwszym razem. Jesteście najlepszą szkołą jazdy. Jak... Monia Kamil Kamiński - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić OSK Speed to naprawdę świetna szkoła jazdy!... Kamil Kamiński Patrycja Bystrzanowska - ocena (1) Polecam ośrodek AS jako miejsce szkolenia przyszłych kierowców. Teoria... Patrycja Bystrzanowska Ewelina - ocena (1) Polecam serdecznie! Moja historia z prawem jazdy była naprawdę trudna.... Ewelina alicja - ocena (1) Zdałam dziś prawo jazdy dzięki ostatnim szlifom na dodatkowych godzinach z... alicja Kornelia Bychowska - ocena (1) Swietna szkolka jazdy! Serdecznie polecam! Wyklady byly bardzo pomocne i pan... Kornelia Bychowska wlad - ocena (2) Zdecydowanie polecam Delte dla osob, które pragną dobrze przygotować się do... wlad Julia - ocena (2) Z całego serca polecam Deltę!!! Profesjonalni, cierpliwi i życzliwi... Julia Piotr - ocena (1) Chciałbym z całego serca i z pełnym przekonaniem polecić Pana Macieja... Piotr Piotr - ocena (1) Chciałbym z całego serca i z pełnym przekonaniem polecić Pana Macieja... Piotr Piotr Meler - ocena (1) Chciałbym z całego serca i z pełnym przekonaniem polecić Pana Macieja... Piotr Meler Mateusz Błachnio - ocena (2) Polecam w szczególności Pana instruktora Rafała Wawera. Potrafi nieco... Mateusz Błachnio Mateusz Muszyński - ocena (2) Chciałbym serdecznie polecić tę szkołę jazdy każdemu, kto chce dobrze... Mateusz Muszyński Maksymilian - ocena (1) Kurs prawa jazdy przebiegł naprawdę szybko i bardzo sprawnie. Od początku... Maksymilian Szymon - ocena (1) Bardzo polecam Artura. Bardzo fajny człowiek Szymon Jakub Wawrzko - ocena (1) Świetny instruktor Artur, który bardzo dobrze tłumaczy i uczy. Tak samo jak... Jakub Wawrzko Jakub Trembecki - ocena (1) Najlepsza szkółka bardzo polecam. Instruktorzy są mili i wyrozumiali. Jakub Trembecki