Daniel - ocena (1) Mega pozytywna atmosfera i dobre przygotowanie dydaktyczne Daniel BOLEK - ocena (1) Jestem w trakcie kursu na kat C i zastanawiam się nad rozszerzeniem uprawnień... BOLEK Mateusz - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam Michała Cieplińskiego jako instruktora. Spokojny,... Mateusz
Karol - ocena (1) Witam serdecznie. Z całego serca polecam naukę w osk poldek. Wykłady... Karol Mikalai - ocena (2) Bardzo dobrze podejście do nauki! instruktor z którym jeździłem Pani Żaneta,... Mikalai Anna - ocena (1) Bardzo polecam, jazdy w super atmosferze i bezstresowo :) wielkie... Anna Paulina - ocena (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem mówią same za... Paulina Ewelina Kochanowska - ocena (1) Z całego serca polecam Akademie Prawa Jazdy - Panie w biurze przemiłe i... Ewelina Kochanowska Maciej K-K - ocena (1) Teoria i praktyka kat. B zdane w Gdańsku za pierwszym razem. Jako osoba... Maciej K-K Julia Grzymkowska - ocena (1) Pan Jarek to instruktor z prawdziwego powołania spokojny, niesamowicie... Julia Grzymkowska Ewa - ocena (1) Jestem dzień po zdaniu egzaminu, oczywiście za pierwszym razem, a wszystko... Ewa Fabian - ocena (1) W sierpniu 2024 zapisałem się na kurs on-line w tej szkółce.Przy składaniu... Fabian Kuba - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy w Gdyni miła atmosfera połączona z nauką zdane za... Kuba Patrycja - ocena (1) W 100% polecam szkołe nauki jazdy Euromoto!!! Nauka od samego początku... Patrycja Kacper Hulk - ocena (1) Polecam serdecznie Naukę Jazdy Zbyszek ,profesjonalne podejście , rewelacyjna... Kacper Hulk Gabriela T. - ocena (1) Trafiłam do go!auto z polecenia Koleżanki i śmiało polecam innym - teoria... Gabriela T. Viktoriia Huska - ocena (1) Witam, chciałam podziękować szkole i wspaniałemu instruktorowi, panu... Viktoriia Huska Maja - ocena (1) Do akademii zgłosiłam się z innej szkoły , po dwóch niezdanych egzaminach... Maja Michal - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam. Miałem przyjemność wykupić jazdy doszkalające z... Michal Robert - ocena (1) Z pełnym przekonaniem mogę polecić ten Ośrodek Szkolenia Kierowców. Szkolenie... Robert