Zuzia - ocena (1) Z całego serca polecam tę szkołę jazdy! Kurs teoretyczny był prowadzony w... Zuzia Natalia - ocena (2) Polecam szkołę jazdy Morena. Jeździłam z Łukaszem, żeby odświeżyć sobie... Natalia Paulina S - ocena (1) Szybko, miło i bez stresu. Pan Andrzej fajny gość no i Pani Basia też... Paulina S
Michał - ocena (1) Bez wahania bardzo polecam Instruktora Artura ponieaż jeśli zależy komuś na... Michał Sandra Krause - ocena (1) Serdecznie polecam tę szkołę jazdy! Profesjonalizm, świetna organizacja i... Sandra Krause Oleksandraa - ocena (1) Szczerze mogę polecić pana Marka jako instruktora, bardzo zebrany i spokojny... Oleksandraa Paulina - ocena (1) Kurs jazdy w Rondobis oceniam bardzo pozytywnie. Szczególne podziękowania... Paulina Dominik Pikulik - ocena (1) Bardzo polecam ! Instruktorzy bardzo profesjonalnie podchodzą do swojej pracy... Dominik Pikulik Oskar - ocena (1) Bardzo dobra szkółka jazdy, bardzo dobrzy instruktorzy. Wszystkie egzaminy... Oskar Mateusz - ocena (1) pełen profesjonalizm, podejście do kursanta oraz sama nauka jazdy na... Mateusz Karolina - ocena (1) Polecam szkołę jazdy! Wszelkie formalności są do załatwienia w trybie... Karolina Marcin - ocena (1) Mogę z czystym sumieniem polecić ten ośrodek. Zajęcia teoretyczne są... Marcin Dominik - ocena (1) Wszystko udało się zdać za pierwszym! Głównie dzięki świetnemu instruktorowi... Dominik Alex - ocena (1) Z całego serca polecam Amandę jako instruktorkę nauki jazdy! To osoba... Alex Anonim - ocena (1) Teoria zdana na 100%, praktyka za pierwszym razem. Wszystko dobrze... Anonim Tomasz Schmidt - ocena (1) Jeden z najlepszych OSK w Gdyni instruktorzy mają doskonałe podejście ja... Tomasz Schmidt Daniel - ocena (1) Mega pozytywna atmosfera i dobre przygotowanie dydaktyczne Daniel BOLEK - ocena (1) Jestem w trakcie kursu na kat C i zastanawiam się nad rozszerzeniem uprawnień... BOLEK Mateusz - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam Michała Cieplińskiego jako instruktora. Spokojny,... Mateusz Karol - ocena (1) Witam serdecznie. Z całego serca polecam naukę w osk poldek. Wykłady... Karol