Maja - ocena (1) Mój syn uczył się w Artomie i zdał egzamin za pierwszym razem, więc polecam. Maja Mateusz Morawiec - ocena (2) Jestem bardzo zadowolony z wykupionych jazd dodatkowych z instruktorem... Mateusz Morawiec Blanka - ocena (1) Bardzo polecam akademię prawa jazdy, szczególnie Pana Janusza Piotrowskiego.... Blanka
Daniel - ocena (1) Super szkółka, bardzo dobre przygotowanie i cenne rady dzięki czemu egzamin... Daniel Tobiasz - ocena (1) Szkoła jazdy ARTOM w Bojanie to zdecydowanie jedna z najlepszych opcji w... Tobiasz Tymek - ocena (1) Super, najlepsze osk w gdańsku Tymek Bartek - ocena (1) Szkoła godna polecenia. Bardzo dobrzy instruktorzy. Cierpliwi. Dzięki nim,... Bartek Krystian - ocena (1) Super szkoła jazdy profesjonalne podejście i guma instruktorzy polecam Krystian Dorota - ocena (1) Nie ma lepszej szkoły!!! Myśl o jeździe samochodem to zawsze był dla mnie... Dorota Maja - ocena (1) Profesjonalne wykłady, jazdy i przygotowanie do egzaminu. Zdałam za pierwszym... Maja Alicja - ocena (2) Cieszę się, że miałam możliwość realizować swój kurs w Delcie. Zostałam... Alicja Szymon K - ocena (1) Egzamin zaliczony za pierwszym razem, a moim nauczycielem był pan Krzysztof... Szymon K Tomasz - ocena (1) Teoria dobrze przedstawiana, kontakt z biurem bardzo dobry. Kierownik kursu... Tomasz Kornel - ocena (1) Kurs naprawdę dobrze przygotowuje. Pan Andrzej to niezwykle charyzmatyczny... Kornel Adrian Rompa - ocena (1) Z wielką przyjemnością polecam tę szkołę jazdy, a w szczególności... Adrian Rompa Zuzanna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu. Pan Andrzej to wspaniały człowiek z... Zuzanna Beata - ocena (1) Kategorycznie odradzam, chociaż niestety w Gdańsku bardzo ciężko jest o... Beata anna - ocena (1) super szkółka super nauczyli anna Emilia - ocena (1) Bardzo dobry kurs, super przygotowanie Emilia Mario - ocena (1) Profesjonalna nauka jazdy motocyklem. Zdane za pierwszym razem. Podziękowania... Mario