Angelika - ocena (1) Z całego serca polecam instruktora Janusza Piotrowskiego. Bardzo kąkretny... Angelika Emilia - ocena (1) Właśnie odebrałam medal za ukończony kurs prawa jazdy i mogę szczerze polecić... Emilia Zuzia - ocena (2) Chciałbym serdecznie polecić tę szkółkę jazdy, a szczególnie jazdy z panem... Zuzia
Marek - ocena (1) Wrażenia pozytywne, prawo jazdy lat. A zdane bo czulem sie dobrze... Marek Tomasz - ocena (1) Szkoła jazdy TomDrive to doskonałe miejsce dla każdego, kto chce zdobyć... Tomasz Tuszka - ocena (1) Pan Andrzej to najlepszy instruktor w całym Gdańsku. Spokojny, wyrozumiały,... Tuszka Łr - ocena (1) Polecam swietna szkola Łr Aga - ocena (1) zdałam za 1 razem, prawie każdy zdaje za 1 razem po szkole 5bieg Aga Michał - ocena (1) Robiłem kurs na kat. A u p. Piotra, zdałem za pierwszym razem. Potem... Michał Dorota - ocena (1) Szkoła jazdy godna polecenia. Polecam instruktora Szymona Dorota Gosia - ocena (1) Polecam! Szkoła godna polecenia. Gosia Olivier - ocena (1) Mega polecam, Pan Maciej dokładnie i z cierpliwością wszystko tłumaczył.... Olivier Grażyna - ocena (1) Super. Naprawdę polecam Grażyna Karolina - ocena (1) Moim zdaniem najlepsza szkoła jazdy w jakiej byłam (a byłam w 3 różnych).... Karolina Justyna - ocena (1) Zdałam za 1 razem, dobrze zostałam przygotowana oraz jest indywidualne... Justyna Natalia - ocena (1) Zarówno kurs teoretyczny, jak i praktyczny pozwoliły mi się przygotować... Natalia Kateryna - ocena (1) Bardzo polecam, super szkoła Kateryna Natalia - ocena (1) Najlepsza szkółka w Trójmieście! Zarówno egzamin teoretyczny jak i praktyczny... Natalia Aleksandra - ocena (1) Od wielu lat myśl o kierowaniu samochodem napawała mnie lękiem. Obawiałam się... Aleksandra Dagmara - ocena (1) Bardzo polecam szkole Autoan Dagmara