Helena - ocena (1) Pan Artur super instruktor, świetnie uczy. Zdałam za 1 razem teorie i... Helena Stanisław - ocena (1) Bardzo mili, pomocni, uważni i znający się na rzeczy instruktorzy. Egzaminy... Stanisław Maja - ocena (1) Najlepsi z najlepszych!!!! Nie mają konkurencji. Maciej cudowny instruktor,... Maja
Weronika Mueller - ocena (1) Uczył mnie Pan Piotr i Pan Krzysztof zdałam za 1 razem! Jesteście... Weronika Mueller Amelia Płatek - ocena (1) Z całego serca polecam Akademię Prawa Jazdy! Miałam ogromne szczęście trafić... Amelia Płatek Darya Slesar - ocena (1) Super kurs, teoria i jazdy z Mitchem 10/10, zdałam wszystko za 1 razem Darya Slesar Maria S. - ocena (1) Jestem po kursie w innej szkole, też z ulicy Świętojańskiej i po paru... Maria S. Weronika - ocena (2) Z całego serca polecam osk morena, w szczególności instruktora Łukasza, który... Weronika Paweł - ocena (1) Witam, byłem kursantem w Rondo Bis, szkoliłem się pod czujnym okiem Pana... Paweł Aleksandra - ocena (1) Najlepsza szkoła jaką mogłam wybrać. Jazdy z Panem Tadeuszem Szlendak = ogrom... Aleksandra Olga A - ocena (1) Chciałabym serdecznie pozdrowić i polecić instruktorów Tomka Madejskiego oraz... Olga A Alina - ocena (1) Polecam z całego serca ️ Bardzo się cieszę, że trafiłam do tej szkoły jazdy.... Alina Dominika - ocena (1) Polecam wszystkim szkołę - dobre i konkretne podejście do uczniów :) W... Dominika Jules - ocena (1) Rewelacyjni instruktorzy (Pozdrawiam Pana Piotra B.!!!!), elastyczne metody... Jules Adrianna - ocena (1) Bardzo polecam!! Trafiłam na instruktora jazdy Pana Szymona. Przygotował mnie... Adrianna Tomasz - ocena (2) Zdecydowanie polecam !!! Pod kierownictwem znakomitego instruktora p... Tomasz Paweł - ocena (2) Super szkoła, super instruktorzy !! Egzamin udało mi się zdać za pierwszym... Paweł Eduard A. - ocena (1) Polecam OSK Morena i instruktora Łukasza pełen profesjonalizm, cierpliwość i... Eduard A. Filip kostuch - ocena (1) Miałem przyjemność uczyć się z Panem Tomaszem Kozakiem w osk gd prawko i mogę... Filip kostuch Yulia - ocena (1) Spędziłam 16 miesięcy ucząc się w tej szkole jazdy z instruktorem Dariuszem... Yulia