Łukasz - ocena (2) Witam. Jak najbardziej polecał PSPD. Panie w biurze bardzo pomocne i miłe.... Łukasz Miłosz - ocena (1) Super, zdałem za pierwszym Miłosz Maciej - ocena (1) Dziękujemy Panu Krzysztofowi Grądalskiemu za naukę syna. Spokój, cierpliwość... Maciej
Damian - ocena (1) Osobiście uważam ten ośrodek jako najlepszy w Gdyni. Instruktorzy bardzo... Damian Lychko Iryna - ocena (2) Z całego serca polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców "Morena" Dziś zdałam... Lychko Iryna Nataliia - ocena (2) Poszłam najpierw do szkoły jazdy X, ale tam dostałam tylko dużo negatywnych... Nataliia Karolina Reiss - ocena (1) Świetna szkoła jazdy! Pełen profesjonalizm i świetna atmosfera. Instruktor... Karolina Reiss Jan Gogulski - ocena (1) Moim Instruktorem był Pan Janusz Piotrowski. Zdałem za pierwszym razem! Nie... Jan Gogulski Julia - ocena (1) świetna szkółka, polecam z całego serca Julia Kwiatkowska Angelika - ocena (1) Z polecenia poszłam do tej szkoły jazdy i z przyjemnością ją polecę dalej.... Kwiatkowska Angelika Ewelina - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy na świecie. Pierwszy raz wsiadłam za kierownicę i... Ewelina Julka Sz - ocena (1) Od rozpoczęcia kursu w OSK Delta byłam pewna, że dobrze trafiłam. Atmosfera... Julka Sz Szymon - ocena (1) Robiłem prawo jazdy kat. B z Panią Darią. Pani bardzo miła i sympatyczna... Szymon Oliwia - ocena (1) Serdecznie polecam naukę jazdy w tej szkole, a w szczególności lekcje z Panem... Oliwia martyna - ocena (1) Super szkoła jazdy! Łatwy kontakt z biurem. Pan Radek jest super... martyna Kinga - ocena (1) Miałam ogromne szczęście trafić na panią Żanetę jako instruktorkę jazdy. To... Kinga Zofia D. - ocena (1) Zdałam egzamin za pierwszym razem, a moim instruktorem był Pan Krzysztof... Zofia D. Jakub - ocena (1) Bardzo polecam egzamin zdany za pierwszym razem.Bardzo dobre przygotowanie... Jakub Alicja T - ocena (1) Serdecznie polecam kursy z GD Prawko. Wykłady były poprowadzone w czysty i... Alicja T Adam - ocena (1) Wszystko klasa, instruktor mega Adam