Konstanty - ocena (1) Bardzo polecam szkołę jazdy jak i Pana instruktora Krzysztofa... Konstanty Paulina - ocena (1) Bardzo dobra szkoła jazdy, egzamin zdany za pierwszym razem. Instruktorzy... Paulina Daniel T - ocena (1) Pani Iwona złota kobieta , pełna profesjonalizmu, empatii ale przede... Daniel T
Janek - ocena (1) Dziękuje Panu Michałowi Cieplińskiemu za cierpliwość oraz poświęcony czas.... Janek Nikodem Adamczyk - ocena (1) Polecam z całego serca zapisałem się na dodatkowe godziny żeby sobie... Nikodem Adamczyk Marta - ocena (1) Polecam z całego serca!! Najlepsza Szkoła Jazdy w Trójmieście. Pan Zbyszek i... Marta Hubert - ocena (2) Wszytsko super, cieszę się ze wybrałem właśnie ALB :)) Zdane za 2 razem! Hubert Róża - ocena (1) Bardzo polecam OSK Delta! Idąc na egzamin czułam się naprawdę dobrze... Róża Gosia - ocena (1) Chciałabym bardzo polecić szkole pana Andrzeja Przytuły.Ta szkoła to wielki... Gosia Marysia - ocena (1) Chciałabym serdecznie polecić instruktora Pana Rafała! Dzięki jego... Marysia Mateusz - ocena (1) Super szkółka. Instruktorzy z powołania. Bezproblemowy kontakt. Nieważne ile... Mateusz Marta - ocena (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy - to miejsce, dzięki któremu... Marta Kinga - ocena (1) Zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu. Kinga Antoni Brodnicki - ocena (1) Szkoła jazdy odpowiada wszystkim moim wymaganiom. Teoria interesująca i... Antoni Brodnicki Dominika - ocena (1) Serdecznie polecam OSK Delta. Pan Rafał i Pan Tomek perfekcyjnie przygotwali... Dominika Oksana Lypukha - ocena (1) Super szkoła , Polecam! Oksana Lypukha Bartek - ocena (1) Egzamin zdany za pierwszym podejściem Bartek irapoychenko@gmail.com - ocena (1) Bardzo uważny i cierpliwy, dokładnie tłumaczy. Polecam irapoychenko@gmail.com Yana Kondratiuk - ocena (1) Super szkoła,bardzo dobra atmosfera, Naprawdę poleca Yana Kondratiuk wiktoria - ocena (1) Polecam bardzo szkółkę OSK Mateos. Chciałabym wyrazić swoją ogromną... wiktoria