Mateusz - ocena (1) Gorąco polecam GDprawko , dokupione 10 godzin do przygotowania na egzamin... Mateusz Filip janik - ocena (1) Super wykłady. Instruktor Sebastian wyjaśnił mi wszystko zdane wszystko za 1... Filip janik Piotr - ocena (1) Świetna szkoła jazdy. Pełen profesjonalizm instruktorów. Plac manewrowy jeden... Piotr
Patrycja - ocena (2) Serdecznie polecam randobis w Wejherowie, bardzo miła atmosfera i obsługa też... Patrycja Patrycja wałęga - ocena (1) Serdecznie polecam Randobis w Wejherowie, bardzo miła atmosfera i obsługa też... Patrycja wałęga Marianna Kotlenga - ocena (1) Po 2 latach nie jeżdżenia samochodem postanowiłam wziąć 10h w OSK Mateos i... Marianna Kotlenga dami - ocena (1) Plac manewrowy to jakieś nie porozumienie. Pełno uskoków i nierównych płyt,... dami Nikodem Jurko - ocena (1) Polecam serdecznie OSK Delta, świetne przygotowanie do egzaminu... Nikodem Jurko Norbert - ocena (1) Bardzo polecam pana Marka dwa razy oblałem egzamin przed trzecią próbą... Norbert Igor - ocena (1) Zdecydowanie polecam szkołę nauki jazdy. Mają miłych i cierpliwych... Igor Fabian - ocena (1) Dziękuję bardzo panu Michałowi Cieplińskiemu za przygotowanie do egzaminu,... Fabian Patrycja - ocena (1) Super szkółka jazdy! Patrycja Ania - ocena (1) Robienie prawa jazdy dzięki Panu Tomkowi jest jednym z moich ulubionych... Ania Ula Konkel - ocena (2) Polecam szkołę nauki jazdy Rondo-Bis.Trafiłam na najlepszego instruktora Pana... Ula Konkel Majka - ocena (1) Serdecznie polecam tą szkółkę jazdy. Ogranizacja naprawdę dobra. Pani Klaudia... Majka Marta - ocena (1) Świetny OSK teoria za pierwszym, praktyka też by była zdana za pierwszym,... Marta Sławek - ocena (1) Moim instruktorem był Pan Sławek. Dzięki jego wiedzy, doświadczeniu i poradom... Sławek Maciej - ocena (1) Wszystko ok. Konkretne i solidne przygotowanie do egzaminów państwowych. Oba... Maciej Oskar - ocena (1) Polecam bardzo Akademie Prawa Jazdy, wszystkie egzaminy zdałem za pierwszym... Oskar Mikołaj - ocena (1) Polecam OSK Delta oraz instruktora Marka. Zdałem za pierwszym razem. Pan... Mikołaj