Maciek Winiarczyk - ocena (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności panią Katarzynę... Maciek Winiarczyk Piotr - ocena (1) Bardzo polecam OSK Delta! Oba egzaminy zdałem za pierwszym razem. Teoria w... Piotr Marta Rozwadowska - ocena (1) Wzięłam w szkole dodatkowe jazdy, które bardzo mi pomogły Marta Rozwadowska
Nieznany - ocena (1) Pamiętam, że na początku czułem się nieco nerwowo, ale instruktora Katarzyna,... Nieznany Marcin - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy w 3city, Maciej najlepszy instruktor, potrafi na... Marcin Adam - ocena (1) Bardzo rzetelna i godny polecenia OSK gdyż w niecały miesiąc można odbyć kurs... Adam Bartosz - ocena (1) Chciałbym, bardzo gorąco polecić OSK L-ka. Wybrałem ten ośrodek, w celu... Bartosz Marta - ocena (1) Zdecydowanie polecam zapisanie się na kurs w OSK Delta. Oba egzaminy zdane... Marta Agnieszka - ocena (1) Po nieudanym kursie w innej szkole jazdy i niesmaku pozostawionym po tym... Agnieszka Bartek - ocena (1) Pani Asia najlepsza instruktorka w całej Polsce. Przyjemna atmosfera i... Bartek Ola - ocena (1) Szczerze polecam! Po nieudanym kursie w innej szkole jazdy powrót do tematu... Ola Marta - ocena (1) Bardzo polecam! Bardzo miła obsługa oraz instruktorzy! Marta Paweł Jot - ocena (2) Potwierdzam pozytywne opinie przedmówców na temat OSK Morena - jeżeli cenicie... Paweł Jot jagodapiszczatowska@gmail.com - ocena (1) wszystko super, milo jagodapiszczatowska@gmail.com Anastasiya - ocena (1) Z entuzjazmem i wdzięcznością piszę tę opinię o wyjątkowych kursach jazdy,... Anastasiya Marcin Godzina - ocena (1) Wszyscy polecali mi MotoLigę i nie mylili się. Szymon podchodzi z pasją i... Marcin Godzina Oleksandra - ocena (1) Najlepsza szkółka a szczególnie instruktor Patryk Michna Zdałam egzamin za... Oleksandra Filip - ocena (1) Szkółkę poleciło mi dwóch znajomych którzy uczyli się w niej i zdali egzamin... Filip Łukasz - ocena (1) Gdyby tylko istniała możliwość wyjścia poza skalę, dałbym osk zielony listek... Łukasz Julia - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Ośrodek Szkolenia Kierowców delta. wcześniej... Julia