Szansa?! (1) Postanowiłam dać szansę sobie na zdanie egzaminu na prawo jazdy.Mam... Marta GOraco polecam (1) Na prawde warto zapisac sie do szkoly jazdy EFEKT gdyz przygotuje cie... Asia Super (1) Właśnie zdałam. Bardzo mi się podobało. Miła atmosfera i fachowa kadra, a to... Ania
MOTO - Polecam!!! (1) Zapisałem się na kurs kat. A. Grzegorz doskonale przygotował mnie do... Pawel :) (1) udalo mi sie zdac za drugim razem!!! :) oceniam ta szkole na celujaca..... Gosia Szmidt TAKA ROLA SUPERINSTRUKTORA :-) (1) 12.06.2007 - Skazana na sukces! Adaśku, dziękuję za cierpliwość,duchowe... Karolina Ł. SERDECZNIE POLECAM :-) (1) Właściwy człowiek na właściwym miejscu! Dziękuję Marku za cierpliwość,... Karolina Małgorzata - opinia (1) Bardzo dużo osób na zajęciach, duszno, totalna samowolka, zbyt luzacko, co... Małgorzata Po kursie w OSK Sunaj zdałam egzamin w pierwszy podejściu. (2) Instruktorzy z bardzo wysoką kulturą osobistą i świętą cierpliwością,... Dorota Wiśniewska dno (1) Sz. Uczyc nie umie w ogole tylko stale się drze, wymachuje lapami i... Miki Marcin G. - opinia (1) Co tutaj dużo się rozpisywać ZDAŁEM ZA 1 PODEJŚCIEM!!!! Panie Michale... Marcin G. Agnieszka - opinia (1) Bardzo polecam Oliwke :) Egzamin zdałam za drugim razem, ale to kwestia... Agnieszka zdałam za pierwszym razem (1) bardzo dobra szola :) zr naglowek mowi sam za siebie, sprawnie, w milej... alex OSK RONDO - POLECAM (2) Niech o poziomie nauki w Rondzie świadczy fakt, że egzamin praktyczny zdałem... Modest Wszystko OK gdyby nie kierowniczka! (1) Chodze na kurs od kwietnia i musze powiedzieć że warunki nauki są... PvG Godne polecenia! (1) Serdecznie polecam tą szkółkę! Mimo iż nie udało mi się zdac (to było... Marta Polecam!! (1) Zapisałem się na 5 godzinne szkolenie dodatkowe do ABC i nastepnie zdałem... Raziel ZDAŁAM !!!!! Gorąco polecam OSK ABC (1) Witam, do ABC trafiłam przez przypadek, wcześniej byłam w innym ośrodku na... Ala R. ZDAŁAM !!!!!! :) (1) udało się.... zdałam egzamin za drugim razem (za pierwszym się nie udało... Asia C. ...do domu z nimi!!!! (1) pzm to najgorszy osrodek do jakiego moglam trafic. instruktor sz.p.... nela