Patrycja - ocena (1) W 100% polecam szkołe nauki jazdy Euromoto!!! Nauka od samego początku... Patrycja Kacper Hulk - ocena (1) Polecam serdecznie Naukę Jazdy Zbyszek ,profesjonalne podejście , rewelacyjna... Kacper Hulk Ania - ocena (2) Jak masz dużo pieniędzy i czasu , to tutaj pokażą Ci jak dobrze je wydać u... Ania
Gabriela T. - ocena (1) Trafiłam do go!auto z polecenia Koleżanki i śmiało polecam innym - teoria... Gabriela T. Maja - ocena (1) Do akademii zgłosiłam się z innej szkoły , po dwóch niezdanych egzaminach... Maja Michal - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam. Miałem przyjemność wykupić jazdy doszkalające z... Michal Robert - ocena (1) Z pełnym przekonaniem mogę polecić ten Ośrodek Szkolenia Kierowców. Szkolenie... Robert Sebastian - ocena (1) Polecam szkołę i najbardziej instruktora Pana Janusza Piotrowskiego.... Sebastian Zuzanna - ocena (1) Z całego serca polecam Akademię Prawa Jazdy! Na początku miałam sporo obaw... Zuzanna Marcelina Mościan - ocena (1) Egzamin na prawo jazdy z teorii i praktyki zdany za pierwszym razem. Ogromna... Marcelina Mościan Ola - ocena (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy, szczególnie Panią Amandę. Dzięki niej w ogóle... Ola Marcin - ocena (1) Z całego serca polecamy szkołę Osk Alfa. W szczególności instruktora... Marcin R.P - ocena (1) Rewelacyjna szkółka, klasa sama w sobie, wszystkie egzaminy po kursie w... R.P Asia - ocena (2) Wielka życzliwość i ogromna dawka wiedzy, która pozwoliła na zdanie egzaminu... Asia Zaneta - ocena (1) Zdane za pierwszym . Podziękowania dla Mirka. Zaneta Wojciech - ocena (1) Bardzo dziękuje panu Czesławowi za profesjonalną naukę jazdy i przygotowanie... Wojciech Maja - ocena (2) Bardzo miła atmosfera w trakcie odbywanych lekcji, sympatyczny instruktor.... Maja DariaSz - ocena (1) Z całego serca polecam OSK Delta! Egzamin teoretyczny i praktyczny z... DariaSz Klaudia - ocena (1) Serdecznie polecam tą szkołę jazdy a w szczególności polecam instruktora... Klaudia Kinga - ocena (2) Oto skrócona wersja Twojej opinii (1197 znaków), z zachowaniem wszystkich... Kinga