Sebastian - ocena (1) Polecam szkołę i najbardziej instruktora Pana Janusza Piotrowskiego.... Sebastian Zuzanna - ocena (1) Z całego serca polecam Akademię Prawa Jazdy! Na początku miałam sporo obaw... Zuzanna Marcelina Mościan - ocena (1) Egzamin na prawo jazdy z teorii i praktyki zdany za pierwszym razem. Ogromna... Marcelina Mościan
Ola - ocena (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy, szczególnie Panią Amandę. Dzięki niej w ogóle... Ola Marcin - ocena (1) Z całego serca polecamy szkołę Osk Alfa. W szczególności instruktora... Marcin R.P - ocena (1) Rewelacyjna szkółka, klasa sama w sobie, wszystkie egzaminy po kursie w... R.P Asia - ocena (2) Wielka życzliwość i ogromna dawka wiedzy, która pozwoliła na zdanie egzaminu... Asia Zaneta - ocena (1) Zdane za pierwszym . Podziękowania dla Mirka. Zaneta Wojciech - ocena (1) Bardzo dziękuje panu Czesławowi za profesjonalną naukę jazdy i przygotowanie... Wojciech Maja - ocena (2) Bardzo miła atmosfera w trakcie odbywanych lekcji, sympatyczny instruktor.... Maja DariaSz - ocena (1) Z całego serca polecam OSK Delta! Egzamin teoretyczny i praktyczny z... DariaSz Klaudia - ocena (1) Serdecznie polecam tą szkołę jazdy a w szczególności polecam instruktora... Klaudia Kinga - ocena (2) Oto skrócona wersja Twojej opinii (1197 znaków), z zachowaniem wszystkich... Kinga Rafał - ocena (1) Witam! Chciałem złożyć pozytywna opinie. Jestem bardzo zadowolony z kursów i... Rafał Daria Pekala - ocena (1) Bardzo polecam szkolke osk mateos, a szczegolnie Pana Macieja Daria Pekala Kornelia - ocena (1) Bardzo polecam egzamin zdany za pierwszym pan Bartek i pani Natalia bardzo... Kornelia Pszewczyk - ocena (1) Z całego serca polecam szkołę jazdy Poldek ! Instruktor z niesamowitym... Pszewczyk Samanta :) - ocena (1) Szkoła jazdy Go Auto w Gdańsku to miejsce, w którym nie tylko uczysz się... Samanta :) Andrzej - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam szkołę jazdy Motoliga! Instruktor Szymon świetnie... Andrzej Maria K - ocena (1) Na całym etapie kurs prawa jazdy przebiegał profesjonalnie, rzetelność i... Maria K