Mikołaj Rogiński - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony po nauce udało mi się zdać egzamin za drugim razem .... Mikołaj Rogiński Szymon - ocena (1) Mega przygotowania do egzaminu dzięki jazda i przygotowania zdane za... Szymon Jacek - ocena (1) Uwaga. Umowa podpisana. Wszystko opłacone z góry. Ostatnio kurs podrożał i... Jacek
Mati - ocena (1) Zdałem bezbłędnie po jazdach z Panią Kasią. Polecam! Mati Marek - ocena (1) Zdałem za pierwszym razem, polecam Marek Bartek F - ocena (1) Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem. Wszystko dzięki mojemu świetnemu... Bartek F Stanisław - ocena (2) Kurs w Osk Morena był naprawdę zadowalający. Instruktor miał do mnie bardzo... Stanisław Mikołaj - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy w gdańsku. Z całego serca mogę polecić instruktora... Mikołaj Marharyta - ocena (1) Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Zostałam świetnie przygotowana do... Marharyta Wiktor Bank - ocena (1) bardzo dobra nauka jazdy, egzamin zdany za pierwszym razem. Napewno wrócę na... Wiktor Bank Sebastian - ocena (1) Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy, a w szczególności instruktora Michała... Sebastian Michał Groth - ocena (1) Instruktor był bardzo spokojny i dobrze uczył, a jazdy były dosyć często. Michał Groth Pawel - ocena (1) Bardzo dobra i porządna szkoła na prawo jazdy, najlepsi instruktorzy, polecam Pawel Jul - ocena (1) Znakomita szkoła jazdy. Zdałem państwowe egzaminy za pierwszym podejściem.... Jul Nadia - ocena (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności Pana Michała... Nadia Tomasz K. - ocena (1) Profesjonalne podejście do tematu. Dziękuję Tomkowi i Markowi za solidne... Tomasz K. Karolina C - ocena (1) Wspaniali instruktorzy, mają bardzo dużą wiedzę, super podejście do... Karolina C Wiktoria - ocena (1) Egzamin zdany za 1 razem. Miałam instruktora Szymona, przygotował mnie bardzo... Wiktoria Tomasz - ocena (1) Wspaniały instruktor nie możliwe z nim jest możliwe Tomasz Paweł Kozłowski - ocena (1) Serdecznie polecam OSK Delta - świetny ośrodek. W szczególności rekomenduję... Paweł Kozłowski