Kateryna - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę i instruktora Jarka! Zawsze cierpliwy, spokojny i... Kateryna Jan - ocena (1) Serdecznie polecam. Ukończyłem kurs na kat. B, a potem zdałem za pierwszym... Jan Julia - ocena (2) Szkoła jazdy pełna profesjonalizmu i niosąca pomoc na każdym kroku. Pan Rafał... Julia
Patrycja - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Pana Radka. Nie tylko wie jak przygotować kursanta... Patrycja Karol - ocena (1) Janusz Piotrowski polecam bardzo dobry instruktor. Zawsze jest pomocny,... Karol Dawid C. - ocena (1) Miałem przyjemność mieć instruktora Krzysztofa Grądalewskiego. Bardzo dobrze... Dawid C. Daniel - ocena (1) Zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy każdemu komu zależy na szybkim... Daniel Dominik - ocena (1) Moim Instruktorem był Pan Krzysztof Grądalski. Dzięki dobrym wskazówką zdałem... Dominik Julia B - ocena (1) Rozpoczęłam kurs e-learningowy pod koniec czerwca 2025, dzięki dobrze... Julia B sandra - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować MILA Szkole Jazdy Gdańsk za pomoc w zdobyciu... sandra Daria - ocena (1) Egzamin zdany za pierwszym razem, bardzo polecam Pana Rafała, miałam 2 jazdy... Daria Maks - ocena (1) Super szkółka wykłady ciekawe, jazdy przyjemne z świetnym instruktorem... Maks Jakub D - ocena (1) Podejscie instruktora do kursanta idealne, duzo cierpliwosci, wyrozumialosci,... Jakub D Adam - ocena (1) Serdecznie polecam tę szkołę jazdy! Po zdaniu egzaminu teoretycznego zostałem... Adam Tymon - ocena (1) Zdane za pierwszym razem Tymon Helena - ocena (1) Pan Artur super instruktor, świetnie uczy. Zdałam za 1 razem teorie i... Helena Stanisław - ocena (1) Bardzo mili, pomocni, uważni i znający się na rzeczy instruktorzy. Egzaminy... Stanisław Maja - ocena (1) Najlepsi z najlepszych!!!! Nie mają konkurencji. Maciej cudowny instruktor,... Maja Weronika Mueller - ocena (1) Uczył mnie Pan Piotr i Pan Krzysztof zdałam za 1 razem! Jesteście... Weronika Mueller Amelia Płatek - ocena (1) Z całego serca polecam Akademię Prawa Jazdy! Miałam ogromne szczęście trafić... Amelia Płatek