Dariusz S - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście. Korzystałem z siedmiu kursów na... Dariusz S Maja - ocena (1) Świetna szkoła jazdy ! Profesjonalni instruktorzy, dobra atmosfera i świetne... Maja Jakub - ocena (1) Super szkółka, polecam wszystkim, przygotowanie teoretyczne na bardzo wysokim... Jakub
Karolina - ocena (1) OSK Delta to świetna szkoła jazdy, a instruktor Tomek doskonale przygotowuje... Karolina Maja - ocena (1) Wielkie podziękowania dla OSK Limit, praktyka zdana za pierwszym, dziękuję i... Maja Oliwia - ocena (1) Polecam szkole osk Herkules w Gdańsku wszystkim niezdecydowanym. Jeździłam z... Oliwia Dawid K - ocena (1) Świetna współpraca z instruktorem Ps. Pozdrawiam Emilie Drzeżdżon Dawid K Krystian - ocena (1) Świetne przygotowanie do egzaminu, oraz nauka pewności na drodze, bardzo... Krystian Justyna - ocena (1) Piszę to po zdanym egzaminie: z perspektywy czasu widzę, że to najlepsza... Justyna Melania - ocena (1) Przede wszystkim wyrozumiali egzaminatorzy i super atmosfera. Polecam bardzo Melania Taisiia Hordieieva - ocena (1) Bardzo polecam , fajna szkoła Taisiia Hordieieva Zuza - ocena (1) Wszystkim polecam, Pani Żaneta jest najlepszą instruktorką. Cieszę się że na... Zuza Magdalena Starzyńska - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy i najlepsi instruktorzy!! Polecam z całego serca! Magdalena Starzyńska Victoria - ocena (1) Jeśli szukacie najlepszej szkoły jazdy, to OSK Mateos jest strzałem w... Victoria Illia Kotov - ocena (1) Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem Dziękuję bardzo Nauka jazdy... Illia Kotov Ola - ocena (1) Szkoła jazdy Mateos bez zarzutu:-), a nawet z wielką pochwałą. Wykłady super,... Ola Kostiantyn - ocena (1) Z przyjemnością dzielę się swoją opinią na temat szkoły jazdy Euromoto.... Kostiantyn Krystian - ocena (2) Cześć, nazywam się Krystian z całego serca mogę polecić szkółkę osk herkules,... Krystian Wiktoria Ter - ocena (1) Bardzo dobra szkoła jazdy. Z całego serca chce ją polecić. W szczególności... Wiktoria Ter Michał - ocena (1) Gorąco polecam jazdy doszkalające z Panem Zbyszkiem, egzamin zdany... Michał