DariaSz - ocena (1) Z całego serca polecam OSK Delta! Egzamin teoretyczny i praktyczny z... DariaSz Klaudia - ocena (1) Serdecznie polecam tą szkołę jazdy a w szczególności polecam instruktora... Klaudia Kinga - ocena (2) Oto skrócona wersja Twojej opinii (1197 znaków), z zachowaniem wszystkich... Kinga
Rafał - ocena (1) Witam! Chciałem złożyć pozytywna opinie. Jestem bardzo zadowolony z kursów i... Rafał Daria Pekala - ocena (1) Bardzo polecam szkolke osk mateos, a szczegolnie Pana Macieja Daria Pekala Kornelia - ocena (1) Bardzo polecam egzamin zdany za pierwszym pan Bartek i pani Natalia bardzo... Kornelia Pszewczyk - ocena (1) Z całego serca polecam szkołę jazdy Poldek ! Instruktor z niesamowitym... Pszewczyk Samanta :) - ocena (1) Szkoła jazdy Go Auto w Gdańsku to miejsce, w którym nie tylko uczysz się... Samanta :) Andrzej - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam szkołę jazdy Motoliga! Instruktor Szymon świetnie... Andrzej Maria K - ocena (1) Na całym etapie kurs prawa jazdy przebiegał profesjonalnie, rzetelność i... Maria K Ania - ocena (1) Robiłam w Oliwce kurs na kat. A - egzamin zdałam za pierwszym podejściem.... Ania UlubionaKierowczyniRajdowa - ocena (1) Jak najbardziej polecam szkole jazdy jak i przede wszystkim jazdy z panem... UlubionaKierowczyniRajdowa Alicja - ocena (1) Zapisując się na kurs prawa jazdy nie wierzyłam, że uda mi się go skończyć i... Alicja Natka - ocena (1) Maciej złoty człowiek, nauczył mnie jeździć :) Profesjonalne podejście do... Natka Bartek - ocena (1) Zdecydowanie polecam! Dobra szkółka, a przede wszystkim instruktor Krzysztof... Bartek Agnieszka - ocena (2) Elita wśród szkół :profesjonalizm, kultura, wiedza, organizacja, umiejętność... Agnieszka . - ocena (1) Szybka i przyjemna nauka jazdy. Dobre przygotowanie i wspaniałe wsparcie. . Agata Piotrowska - ocena (1) Z całego serca polecam szkołę jazdy OSK Mateos! Świetne przygotowanie nie... Agata Piotrowska Dominika - ocena (1) Polecam Nauka Jazdy Zbyszek. Pan Zbyszek super instruktor, cierpliwy i... Dominika Stanisław - ocena (1) Świetna szkoła jazdy, super przygotowanie i atmosfera. Polecam! Stanisław