bartosz wiśniewski - ocena (1) Z pewnością mogę polecić OSK Delta z uwagi na profesjonalizm, umiejętność... bartosz wiśniewski Marcin - ocena (1) Zdawałem kat. C. i KWP., wszystko zdane za pierwszym. Kursy teoretyczne... Marcin Ewa - ocena (1) Egzaminator (Piotr Terlikowski) w 100 % pozytywny człowiek :) Udało się Ewa
Wiktoria M - ocena (1) Chciałabym z całego serca polecić OSK Delta. Miałam przyjemność jeździć z... Wiktoria M Matea - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Michała Cieplińskiego! Bardzo dobre przygotowanie... Matea :) - ocena (1) Polecam bardzo szkołę jak i instruktora Adama!! Zdane za pierwszy razem... :) Natan - ocena (1) Super szkoła, dwie kategorie zdane jedna za pierwszym wszystko dzięki super... Natan Jacek - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować Arturowi za przygotowanie mojej narzeczonej... Jacek Paulina L - ocena (1) Artur to instruktor, którego z czystym sumieniem można polecić każdemu, kto... Paulina L EŁ - ocena (1) Polecam z całego serducha OSK Lider. Pełen profesjonalizm i poczucie humoru... Olaf - ocena (1) Kurs na kat B z panią Daria to cos pięknego. 30 godzin zleciało bardzo... Olaf Anita - ocena (1) Bardzo polecam szkółkę a także instruktora Pana Krzysztofa Chejmanowskiego... Anita Julia - ocena (1) Polecam tą szkółkę. Zdawałam kat. B, przygotował mnie Pan Sebastian, super... Julia maryna - ocena (1) Bardzo dobry ośrodek szkolenia nauki jazdy. Kwalifikowane instruktora, które... maryna Anna.U - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku! Trafiłam do OSK Mateos po nieudanych... Anna.U Www - ocena (1) Nie ma lepszego od p. Piotra a poza tym super człowiek Www Julia - ocena (1) Miałam przyjemność uczęszczać do szkoły nauki jazdy Delta i z pełnym... Julia Emilia - ocena (1) Na początku trafiłam na instruktora, który utwierdzał mnie w przekonaniu, że... Emilia Dorota - ocena (1) Cudowni ludzie prowadzą tą szkołę. Ja robiłam kurs u Krzysztofa,człowiek o... Dorota Filip - ocena (1) Zdecydowanie polecam OSK Morena. Instruktor Łukasz w kompleksowy, ale i... Filip