Julia - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Ośrodek Szkolenia Kierowców delta. wcześniej... Julia Natasza Sztormowska - ocena (1) Super szkółka a zwłaszcza Pan instruktor Michna Patryk bardzo cierpliwy... Natasza Sztormowska Nina - ocena (1) Polecam serdecznie naukę jazdy w GD Prawko! Miałam ogromne szczęście trafić... Nina
Dorota - ocena (1) Ja zdałam swoje prawo jazdy już czternaście lat temu,jako czterdziestolatka... Dorota Maja - ocena (1) Do Akademii Prawa Jazdy trafiłam z polecenia. Po skończonym kursie i zdanym... Maja Martyna - ocena (2) Pani Ala to najlepsza instruktorka (Pan Adrian też super). Konkretna, nie... Martyna Igor - ocena (2) Serdecznie polecam szkółkę prawa jazdy Al-Car OSK. Profesjonalne... Igor Iza - ocena (1) Z całego serca polecam!!! Lepszej instruktor niż Pani Asia wybrać nie mogłam.... Iza Jan - ocena (1) Wszystko super, lekcje dużo dają, wszystko zdane za pierwszym razem Jan Mikołaj - ocena (1) Pan Tadeusz świetnie przygotował mnie do egzaminu i zdałem za 1 razem... Mikołaj Agata - ocena (1) Po kursie na kategorię B w Akademii Prawa Jazdy zdałam za pierwszym razem... Agata Julia Olearczyk - ocena (1) Z całego serca polecam OSK Mateos i dziękuję Panu Maciejowi. To instruktor,... Julia Olearczyk Antoni - ocena (1) Kurs robiłem w Rondobis z polecenia. Moim instruktorem był Pan Maciej któremu... Antoni Marcel - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy. Miałem przyjemność uczyć się z panem... Marcel Renata - ocena (1) Polecam P. Żanetę, bardzo bezpośrednia ale uczy rewelacyjnie. Po 6 godzinach... Renata . - ocena (1) Bardzo polecam, luźna i dobra atmosfera !! . Eldar - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę ! Instruktor Piotr bardzo miły, pomocny, wszystko... Eldar Łukasz - ocena (1) Bardzo dobra szkoła do nauki jazdy. Byłem przygotowywany przez instruktora... Łukasz Maja - ocena (1) Zdane wszystko za pierwszym razem. Ogromne podziękowania dla Pana Tomka,... Maja Apolonia - ocena (1) Moje doświadczenie w szkółce jazdy OSK Delta jest niezwykle pozytywne,... Apolonia