Jakub - ocena (2) To naprawde superowa szkoła w Gdyni. Dzieki niej udało się zdać prawko za... Jakub Paulina - ocena (1) Bardzo polecam Gdprawko. Zajęcia teoretyczne prowadzone klarownie i w luźnej... Paulina Lucy - ocena (1) Polecam szkółkę. Bardzo miła obsługa, świetny kontakt, teoria prowadzona w... Lucy
Viktoriia - ocena (2) Serdecznie polecam tę szkole jazdy! Trafiłam na jazdy do Pani Basi , świetne... Viktoriia Natalia Czop - ocena (1) Serdecznie polecam szkołe jazdy. Teorii uczyłam się sama w domu a jazdy... Natalia Czop Kasia - ocena (1) Wykłady z teorii przebiegły w miłej atmosferze. Pan Artur jest bardzo dobrym... Kasia Łukasz - ocena (1) Polecam całą ekipę elprawko. Instruktor Pan Piotra B. profesjonalny,... Łukasz Dorota - ocena (1) Wielkie podziękowania dla Elka School, że podjęli się uczyć osoby... Dorota Mateusz - ocena (1) Miałem przyjemność robić kurs na prawo jazdy kategorii A w firmie Vektra i... Mateusz Dawid W. - ocena (1) Bardzo polecam Pana Janusza świetnie przygotował mnie do teorii jak i do... Dawid W. Maciek - ocena (1) Polecam serdecznie instruktora Rafała. Jazdy w bardzo przyjemnej i zabawnej... Maciek Oleksii - ocena (1) Dzień dobry! Chciałbym podziękować szkole jazdy za miłą atmosferę, a w... Oleksii Lukasz R - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić szkółkę jazdy Osk Mateos oraz instruktora Maćka!... Lukasz R Konrad - ocena (1) Egzaminy zdane za pierwszym razem. Polecam Pana Bartka. Świetny instruktor,... Konrad Asia :) - ocena (1) Zapisałam się a kurs z polecenia koleżanki i polecam wszystkim. Kurs... Asia :) Monika - ocena (1) Polecam! Instruktor Łukasz był bardzo cierpliwy i wykazywał dużą wiedzę.... Monika Piotr Rokosz - ocena (1) Świetne przygotowanie do egzaminów. Obydwa zdałem za pierwszym razem,... Piotr Rokosz Krzysztof - ocena (1) Polecam instruktora Michała Cieplińskiego, cały kurs przebiegł w miłej... Krzysztof Grzegorz - ocena (1) Polecam. Po przeszło rocznej przerwie i zaledwie 4 godzinach jazdy z Panią... Grzegorz Valerii - ocena (1) Uczyłem się u bardzo dobrego nauczyciela. Profesjonalista w swojej... Valerii