Krystian - ocena (2) Bardzo dziekuje za fantastyczne przygotowanie mnie do egzaminu. Pani... Krystian Janek B - ocena (1) Egzamin praktyczny zdany na luzie i bez strachu. Teoria robiona w domu... Janek B Maja - ocena (1) Obsługa biura bardzo sympatyczna i pomocna. Cena konkurencyjna. Zajęcia... Maja
Filip - ocena (1) egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem, serdecznie polecam... Filip Grzesiek - ocena (1) Bardzo miła atmosfera na jazdach, czuć że instruktor jest dla Ciebie, a nie... Grzesiek Jacek - ocena (1) Kategoria A Byłem totalnym amatorem, ale instruktor Piotr sprawił, że choć... Jacek Zuzanna Bach - ocena (2) Bardzo polecam , jeździłam z p. Tadeuszem bardzo szybko i dobrze mnie nauczył... Zuzanna Bach Aleksandra Szarejko - ocena (1) Bardzo polecam :) Aleksandra Szarejko Magda - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę Akademia Prawa Jazdy, a w szczególności instruktora... Magda Łukasz - ocena (2) Bardzo polecam! Ośrodek szkolenia prowadzą osoby z pasją do zawodu,... Łukasz Adrian - ocena (1) Cała szkółka Autoan jak najbardziej na plus bardzo polecam Panią Asię i pana... Adrian Klaudia - ocena (1) Bardzo dobra szkoła. Toria świetnie wytłumaczona konkretnie i jasno. Dzięki... Klaudia Hubert - ocena (1) Bardzo polecam pana Mariusza, idealnie przygotowal do egzaminu! Hubert Leszek - ocena (1) Egzamin zdany za pierwszym razem. Świetni wykładowcy, jeszcze lepsi... Leszek Amelia - ocena (1) Polecam! Pan Michał Ciepliński ma super podejście. Amelia Karol Gazda - ocena (1) Instruktor Pan Tomasz,solidnie przygotował mnie do egzaminu w pordzie i... Karol Gazda Weronika - ocena (1) Najlepsza szkółka w jakiej robiłam prawo jazdy. Instruktor p.Marcin posiada... Weronika Kinga P - ocena (1) Super atmosfera a zarazem profesjonalne podejście, sprawna praca, wszystko... Kinga P Oksana Kushnir - ocena (1) Polecam szkołę jazdy. Super instruktorzy. Każdy po swojemu nauczył mnie... Oksana Kushnir Maja - ocena (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, a szczególnie instruktora Pana Janusza... Maja