Maciej - ocena (1) Ostatnio miałem okazję ukończyć kurs prawa jazdy w szkole alpina i muszę... Maciej Bartek - ocena (1) Bardzo chciałem podziękować , za szkolenie kat. A , super podejście .... Bartek Kajetan - ocena (1) Egzamin zdany za pierwszym razem, bardzo polecam instruktora Macieja... Kajetan
Zbigniew - ocena (1) Idąc na ten kurs nauki kategori A myślałem że potrafię jeździć na motocyklu... Zbigniew Tobiasz - ocena (2) W szkółce robiłem kurs na kat.B pani w biurze bardzo miła i pomocna, w... Tobiasz dawid - ocena (1) bardzo przyjazna atmosfera dawid Ania - ocena (1) Bardzo chciałabym podziękować panu Henrykowi mojemu instruktorowi złoty... Ania hahaz - ocena (2) kat. B wszystko świetnie zdane wszystko super, swietni instruktorzy hahaz Jaśmina - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy. Bardzo polecam, przemiła pani w recepcji a instruktor... Jaśmina maciej s - ocena (2) Oto moja historia. Mam 34 lata, w wieku 20 lat powiedziałem, że nigdy nie... maciej s Piotr Witczak - ocena (1) Serdecznie polecam szkółkę, zdane za pierwszym razem praktyka zaliczona... Piotr Witczak Stefania - ocena (2) Z całego serca polecam Stefania Zuzanna Malinowska - ocena (2) Bardzo polecam szkółkę. Instruktor Krzysztof Chejmanowski to najbardziej... Zuzanna Malinowska Kuba Ozimek - ocena (1) Super wrażenia, dobrze że tutaj trafiłem. Doskonałe przygotowanie pod egzamin Kuba Ozimek Karolina - ocena (2) Pan Dariusz zero cierpliwości i zero podejścia, ciągłe krzyki i doprowadzanie... Karolina Paweł - ocena (3) Polecam kurs B+E w Elka School! Bezproblemowy kontakt, elastyczne terminy... Paweł Dorota 45+ - ocena (2) Wybrałam szkółkę po przeczytaniu opinii. I nie żałuję. Godna polecenia!!! Oba... Dorota 45+ Marharyta - ocena (1) Чудовий інструктор Лукаш! Відняла 0,2 за жіночку що приймала плату, але... Marharyta Bożena - ocena (1) Gorąco polecam Naukę Jazdy Zbyszek jeśli chcecie zdobyć prawo jazdy i dobrze... Bożena Tomasz - ocena (1) Polecam bardzo miła obsługa klienta pani Agnieszka super kobieta i... Tomasz