Tomasz - ocena (1) Polecam bardzo miła obsługa klienta pani Agnieszka super kobieta i... Tomasz Karolina - ocena (1) Polecam z całego serca️Instruktor Krzysztof Chejmanowski profesjonalizm i... Karolina Jan Gołubowski - ocena (1) Egzamin zdany na spokojnie wszystko profesjonalnie i dobrze prowadzone. Jan Gołubowski
Joanna - ocena (1) Świetna szkoła jazdy, wszyscy zawsze są tam bardzo mili. Gorąco polecam... Joanna Emilka - ocena (1) Z przyjemnością wystawiam opinię dla Pani Basi, która jest nie tylko... Emilka Emilka - ocena (1) Z przyjemnością wystawiam opinię dla Pani Basi, która jest nie tylko... Emilka Alina - ocena (1) Naukę jazdy pobierałam u instruktorki Katarzyny Roman-Gańczak. Bardzo... Alina Magda - ocena (1) Bardzo dobra szkoła jazdy, uczyłam się od września 2023 do maja 2024. Zdałam... Magda Adaśko - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony, że trafiłem do TomDrive ! KAT. A zdana za 1x !... Adaśko Monika Król - ocena (1) Polecam! Po 9 latach wrócilam na kurs prawa jazdy,Pan Jurek to napisz... Monika Król Paula Tofil - ocena (1) Jeśli się jeszcze zastanawiacie to nie ma nadczym, Maciej to bardzo... Paula Tofil Szymon - ocena (2) Szefostwo oraz instruktorzy super. Zdane za pierwszym razem b+e. Polecam Szymon Jędrzej Padyjasek - ocena (1) Bardzo polecam Pana Janusza Piotrowskiego jako instruktora jazdy! Zawsze... Jędrzej Padyjasek M - ocena (1) Chciałabym bardzo podziękować Panu Januszowi Piotrowskiemu za przygotowanie... M Tymon K - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Pana Janusza Piotrowskiego, dzięki któremu zdałem... Tymon K Cyprian - ocena (1) Rewelacja, instruktor Michał Cieplinski na medaaal!!! Wszystko pozaliczane za... Cyprian Ola - ocena (1) Bardzo polecam! Pan Rafał pełen profesjonalizm! Konkretnie, szybko,... Ola skoczoliwia28@gmail.com - ocena (1) najlepsza szkoła do jakiej trafiłam, polecam Panią Anie skoczoliwia28@gmail.com Sebastian - ocena (1) Po kilkuletniej przerwie od prób zdania praktyki w porodzie ( teorie zdałem... Sebastian Krzysiek - ocena (1) Kat.B+E Nie spodziewałem się że można w tak miłej atmosferze odbyć kurs.... Krzysiek