Karolina - ocena (2) Z czystym sumieniem polecam naukę jazdy w osk hercules.wiedza przekazana w... Karolina Weronika - ocena (1) Bardzo polecam tą szkołę. Miałam jazdy w innej szkole i przyszłam na... Weronika lolo - ocena (1) bardzo polecam! super instruktor p.Zbyszek lolo
Marta D - ocena (1) Bardzo polecam, szczególnie instruktora - Michał Krawiec. Jazdy przebiegały z... Marta D Izabela - ocena (2) Polecam tą szkołę panie w sekretariacie super ogólnie i nauczanie bardzo... Izabela Agnieszka - ocena (1) Wszystko wspaniale! Najlepszy instruktor to Michał Ciepliński polecam w 100%!... Agnieszka Klaudia - ocena (1) Wszystko super! Jazdy odbywałam z Michałem Cieplińskim. Wszystkie zasady... Klaudia Oliwia - ocena (2) Polecam z całego serca. Zdane za pierwszym razem!! Oliwia Yevhenii - ocena (2) Wszystko zdałem za pierwszym razem po kursie. Super instruktorzy, dziękuję za... Yevhenii Wiktoria - ocena (1) Szczerze polecam, żeby zapisać się na kurs akurat do osk delta. każde jazdy... Wiktoria Michał - ocena (1) Wszystko idealnie, prawko zdane za pierwszym razem. Serdecznie polecam... Michał weronika - ocena (1) egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany bezbłędnie, wartościowe wykłady... weronika Marcin - ocena (1) Wysokie oceny, które znalazłem w internecie i sporo polecających akurat tę... Marcin Zuzanna - ocena (1) Firma godna polecenia! Jeździłam z instruktorem Arturem. Wszystko tlumaczył... Zuzanna Wanessa - ocena (1) Polecam robdobis Rumia, a w szczególności Pana Tadeusza, dzięki któremu... Wanessa Tomek - ocena (1) Polecam gorąco Ośrodek Szkoleniowy Zbyszek zdane prawo jazdy kat.B bez stresu... Tomek Tetiana Potapova - ocena (1) Świetna szkoła jazdy! Instruktor jest mega miły i pomocny. Pozdrawiam Łukasza... Tetiana Potapova zofia - ocena (1) Chciałabym serdecznie polecić szkołę jazdy OSK Mateos i Pana Maćka jako... zofia Daria - ocena (1) Świetna szkoła, szczególnie polecam instruktorkę Żanetę - super uczy, dzięki... Daria Kasjan - ocena (1) Jestem zadowolony z kursu w OSK Morena. E-learning, który zaoferowali, bardzo... Kasjan