Viacheslav - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy .Zdałem za pierwszym razem. Polecam od serca jazdy z... Viacheslav Mykola Dymchenko - ocena (1) Miałem jazdy z Januszem Piotrowskim. Zawsze był cierpliwy, spokojny i... Mykola Dymchenko Nikodem - ocena (1) Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy. Dobry wybór. Super przygotowanie do... Nikodem
M Rinc-Wiśniewska - ocena (1) Polecam. Najlepszy OSK. Pan Janusz- instruktor z wieloletnim doświadczeniem... M Rinc-Wiśniewska Maja - ocena (2) Wspaniali ludzie, zdawałam kursy na kategorię A1 oraz B. A1 z Jurkiem było... Maja Milena W - ocena (1) Atmosfera bardzo miła, a instruktorzy profesjonalni i wyrozumiali. Dzięki... Milena W Zuzanna - ocena (1) Pan Tomasz jest super instruktorem, od samego początku z wielką chęcią chodzi... Zuzanna Wiktoria - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam tę szkółkę jazdy! Instruktorzy są nie tylko... Wiktoria e - ocena (2) Bardzo polecamtą szkołę jazdy. Kurs świetnie przygotował mnie do zdania... e Adam - ocena (2) Miałem przyjemność mieć jazdy z Panią Basią i byłem zachwycony. Bardzo... Adam Weronika - ocena (1) Bardzo polecam szkołę delta :) Bezproblemowe załatwianie wszystkich... Weronika Katarzyna Kuklińska - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy Delta. Instruktor Bartek bardzo pomocny,... Katarzyna Kuklińska Michał - ocena (1) Egzamin na kat A. Zdany za pierwszym podejściem. Instruktor super, motocykle... Michał Viktoriia - ocena (1) Pan Bolesław - najlepszy, przymily instruktor. Wszystko dokładnie wyjaśniał.... Viktoriia Halina Żytko - ocena (1) Gorąco polecam tą szkołę nauki jazdy! Egzamin na kat.D zdałam za pierwszym... Halina Żytko Ania - ocena (1) Serdecznie każdemu polecam Akademie Prawa Jazdy. Najlepszy wybór. Super... Ania Bartek - ocena (1) Super, polecam ! Miło, sympatycznie i profesjonalnie. Nauka pod okiem pana... Bartek Michał - ocena (1) Super szkółka, polecam Michał Adam - ocena (1) Polecam!!! Zdałem za pierwszym razem. Instruktorzy bardzo mili i na wysokim... Adam Mateusz - ocena (1) Bardzo dobra nauka jazdy pań Maciej cierpliwie uczył na najwyższym poziomie,... Mateusz