Zbyszek - ocena (1) Polecam.. miła atmosfera . Zbyszek Wiktoria - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Michała Cieplińskiego, przygotował mnie do... Wiktoria Gabi - ocena (1) Pan Artur Zamorski - cudowny egzaminator, spokojny cierpliwy. Naprawdę tworzy... Gabi
Mikołaj - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu prawa jazdy odbywającego się w tej szkółce.... Mikołaj Karol - ocena (1) Zdane za pierwszym razem!!! Co jak mówiła mi moja instruktorka graniczyło z... Karol Joanna - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy. Profesjonalne szkolenia, najlepsi instruktorzy.... Joanna B.C - ocena (1) Bardzo fajna szkoła, dobrze tłumaczone i bezpieczne jazdy pod okiem fajnych... B.C Klaudia - ocena (1) Z całego serca polecam instruktora OSK Alpina -Krzyśka!! Ten koleś to jakaś... Klaudia Anonim - ocena (2) Teoria zdana na 100%, praktyka za pierwszym razem. Wszystko dobrze... Anonim Dominika - ocena (2) Wspaniała szkoła! Teoria u Pana Wojtka przekazywana w taki sposób, że zasady... Dominika Yelyzaveta - ocena (2) Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Miałam ogromne szczęście trafić na... Yelyzaveta Arkadiusz - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować panu Maciejowi za wszystkie poświęcone... Arkadiusz Jakub - ocena (2) Świetna szkoła, w szczególności świetny instruktor Pan Łukasz wszystko... Jakub Nataniel Sz - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Miałem ogromne szczęście trafić na... Nataniel Sz Maria Brosowska - ocena (2) Gorąco polecam tą szkołę jazdy. Świetne podejście i profesjonalizm.... Maria Brosowska Tetiana Kaplia - ocena (2) Polecam Pana Sławomir Pecko jako instruktora. Jest na Trójmieście naprawdę... Tetiana Kaplia Michał S - ocena (1) Z tego miejsca chciałbym bardzo podziękować panu Krzysztofowi Grądalskiemu za... Michał S Magda - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy Wykłady prowadzone przez Igę były klarowne i... Magda Oliwia Wieczorek - ocena (1) Znaczna część mojej rodziny robiło kurs u Pana Marka, więc postanowiłam... Oliwia Wieczorek Mikołaj Głowacki - ocena (1) Od samego początku czułem, że trafiłam w dobre ręce. Pan Marek to świetny... Mikołaj Głowacki