Agnieszka Potocka / Fotografia

Fotografowanie

Gdynia, Juliusza Słowackiego 44

Absolutne zadowolenie (1) Wybrałem Agnieszkę jako naszego fotografa ślubnego i to zdecydowanie był... Szymon Wantuła sesja zdjęciowa chrztu św. (1) Polecam szczerze sesje fotograficzne u Agnieszki:) Korzystałam z jej usług... Asia Z. Chwile uwiecznione na lata (1) Bardzo polecam usługi Pani Agnieszki zwłaszcza tym, którym zależny na... Mama Marcina i Mateusza
Świetnie uchwycone chwile podczas ślubu i wesela (1) Agnieszka świetnie wychwytuje chwile obu uroczystości, nienachalnie i... Mateusz Z polecenia, z dalszym poleceniem :) (1) Panią Agnieszkę poleciły mi koleżanki, których piękne zdjęcia i sesje miałam... Magdalena Serdecznie polecamy (1) Agnieszka wraz ze swoim mężem robili zdjęcia podczas naszego ślubu w kościele... Kasia i Maciek Gorąco! Gorąco! Gorąco Polecam! (1) Podczas sesji zdjęciowej pani Agnieszka wprowadziła tak miłą atmosferę, że... Szymon Poprostu Pieknie!!! (1) Aga i Przemek to stylowe , dyskretne, pelne profesjonalizmu malzenstwo a... Martyna & Alex Gwarancja pięknej pamiątki (1) Z Agnieszką współpracowałam kilka razy i zawsze byłam zadowolona z efektu... maakuuni polecam (1) Pełen profesjonalizm. Zdjęcia wyszły ślicznie,a efekt końcowy był lepszy niż... Anna Czoska polecam (1) Świetny kontakt, bardzo fajna atmosfera podczas sesji. Polecam w 100% ania Polecam (1) Profesjonalizm, rozsądek, wyczucie, wyjątkowy styl, doskonałe zdjęcia!,... Magda G Bardzo polecam! (1) Pełen profesjonalizm. Nieszablonowe podejście do klienta. To tylko niektóre... Magda Gorąco polecamy! (1) Serdecznie polecamy ten małżeński Duet Fotografów. Oboje pełni energii i... Ewa