Agnieszka - opinia

Cały proces od umówienia spotkania, przez prezentację mieszkania aż po finalizację transakcji był szybki, bezproblemowy i sprawny. Doceniam, że p. Barbara znała odpowiedź na właściwie każde pytanie związane z mieszkaniem, nie miała problemu z podwójną prezentacją (najpierw ja, później ja i partner). Z pozycji Klienta doceniam to, że firma ma dużo mieszkań na wyłączność - powtarzające się oferty tych samych mieszkań prezentowane przez różnych agentów są w mojej opinii bez sensu i nie dają poczucia bezpieczeństwa (co z tego, że z kimś rozmawiam, jak może inny agent już podpisuje umowę przedwstępną?). Do tego piękne zdjęcia, które wywołują szybsze bicie serca i od razu pozwalają na znalezienie tego, czego się szuka. Artflat to dla mnie miejsce, które od początku zwraca uwagę profesjonalizmem, przejrzystością oferty i jakością jej prezentacji. Miałam okazję rozmawiać z różnymi firmami, oglądałam łącznie kilkanaście mieszkań w Trójmieście i wysoki poziom obsługi w tej firmie naprawdę się wyróżnia na tle innych. polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Bardzo dziękuję pani Agnieszko, cieszymy się że zyskaliśmy nowych gdynian! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0