Marta - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Serdecznie wszystkim polecam Marta Mirosław - ocena (1) Najpierw jest marzenie, które widzi się w wyobraźni. Wydawało się jednak... Mirosław Izabela P. - ocena (1) Jeżeli mówisz sobie... "to będzie trudne, to jest niewykonalne" wówczas... Izabela P.
Krzysztof - ocena (1) Bardzo dobra współpraca z Panią Magdaleną. Elastyczne podejście do klienta i... Krzysztof Emilia K - ocena (1) Z czystym sumieniem możemy polecić współpracę z biurem Artflat, a w... Emilia K Dariusz Adamczyk - ocena (1) Współpraca z Panią Karoliną Kamińską zapewniła nam pełny komfort i poczucie... Dariusz Adamczyk Tomek - ocena (1) Pani Karolina Kamińska, organizacja zadań high level.Profesjonalizm 100% a... Tomek Wiola - ocena (1) Obsługa na najwyższym poziomie, szybko i sprawnie. Pani Sylwia osoba o dużej... Wiola Małgorzata - ocena (1) Fachowa obsluga i doradztwo. Małgorzata Marcin Mar. - ocena (1) Pani Ewa pokazywała mi dom, nieruchomość poza miastem. Pierwszy raz spotkałem... Marcin Mar. Mariusz Giesek - ocena (1) Bezpieczeństwo. Kultura. Zaangażowanie. Profesjonalizm. Magdalena Zachulska.... Mariusz Giesek Monika Ciesielska - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Karolinę Kamińską niezależnie, czy chcą Państwo... Monika Ciesielska Kamil S. - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z Panią Patrycją Barczak przy sprzedaży... Kamil S. Agnieszka - ocena (1) Pani Karolina Kamińska wyróżnia się przede wszystkim czasem, który poświęciła... Agnieszka Bartłomiej - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z Panią Patrycją Barczyk przy sprzedaży... Bartłomiej Kajetan - ocena (1) Polecam szczególnie współpracę z Panią Sylwią. Bardzo zaangażowana i... Kajetan Hanna P. - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem Pana Jakuba Nowaczek, który w krótkim czasie... Hanna P. Przemysław L - ocena (1) Pani Sylwia to bardzo rzetelna, profesjonalna i co najważniejsze skuteczna... Przemysław L Mariusz - ocena (1) Polecam każdemu z czystym sercem - próbowałem sprzedać nieruchomość samemu -... Mariusz Amadeusz Biernat - ocena (1) Pan Jakub Nowaczek w sposób profesjonalny i kompleksowy sprzedał moje... Amadeusz Biernat