Małgorzata - ocena (1) Fachowa obsluga i doradztwo. Małgorzata Marcin Mar. - ocena (1) Pani Ewa pokazywała mi dom, nieruchomość poza miastem. Pierwszy raz spotkałem... Marcin Mar. Mariusz Giesek - ocena (1) Bezpieczeństwo. Kultura. Zaangażowanie. Profesjonalizm. Magdalena Zachulska.... Mariusz Giesek
Monika Ciesielska - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Karolinę Kamińską niezależnie, czy chcą Państwo... Monika Ciesielska Kamil S. - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z Panią Patrycją Barczak przy sprzedaży... Kamil S. Agnieszka - ocena (1) Pani Karolina Kamińska wyróżnia się przede wszystkim czasem, który poświęciła... Agnieszka Bartłomiej - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z Panią Patrycją Barczyk przy sprzedaży... Bartłomiej Kajetan - ocena (1) Polecam szczególnie współpracę z Panią Sylwią. Bardzo zaangażowana i... Kajetan Hanna P. - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem Pana Jakuba Nowaczek, który w krótkim czasie... Hanna P. Przemysław L - ocena (1) Pani Sylwia to bardzo rzetelna, profesjonalna i co najważniejsze skuteczna... Przemysław L Mariusz - ocena (1) Polecam każdemu z czystym sercem - próbowałem sprzedać nieruchomość samemu -... Mariusz Amadeusz Biernat - ocena (1) Pan Jakub Nowaczek w sposób profesjonalny i kompleksowy sprzedał moje... Amadeusz Biernat Starsza Pani - ocena (1) Przez cały proces sprzedaży mieszkania, z kolejnym sukcesem (przy pierwszej... Starsza Pani Sylwia Danielewska - ocena (1) Nasze wrażenia po współpracy z firmą są jak najbardziej pozytywne, pani... Sylwia Danielewska Katarzyna i Halina - ocena (1) Razem z mamą miałyśmy ogromną przyjemność kupić mieszkanie gdzie pośrednikiem... Katarzyna i Halina Katarzyna - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Magdalene Zachulską.Profesjonalizm w 100%.Dziękujemy... Katarzyna Joanna - ocena (1) Przy zakupie mieszkania korzystaliśmy z pomocy pana Jakuba Nowaczka , który... Joanna Monika - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Karoliną Kamińską. Jest to osoba profesjonalna i w... Monika Michał - ocena (1) Co prawda zakupu mieszkania dokonywałem kilka miesięcy temu ale długi czas... Michał Maja - ocena (1) Polecamy gorąco Panią Karolinę Kamińską - zajmowała się nami w trakcie całego... Maja