Mariusz - ocena (1) Polecam każdemu z czystym sercem - próbowałem sprzedać nieruchomość samemu -... Mariusz Amadeusz Biernat - ocena (1) Pan Jakub Nowaczek w sposób profesjonalny i kompleksowy sprzedał moje... Amadeusz Biernat Starsza Pani - ocena (1) Przez cały proces sprzedaży mieszkania, z kolejnym sukcesem (przy pierwszej... Starsza Pani
Sylwia Danielewska - ocena (1) Nasze wrażenia po współpracy z firmą są jak najbardziej pozytywne, pani... Sylwia Danielewska Katarzyna i Halina - ocena (1) Razem z mamą miałyśmy ogromną przyjemność kupić mieszkanie gdzie pośrednikiem... Katarzyna i Halina Katarzyna - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Magdalene Zachulską.Profesjonalizm w 100%.Dziękujemy... Katarzyna Joanna - ocena (1) Przy zakupie mieszkania korzystaliśmy z pomocy pana Jakuba Nowaczka , który... Joanna Monika - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Karoliną Kamińską. Jest to osoba profesjonalna i w... Monika Michał - ocena (1) Co prawda zakupu mieszkania dokonywałem kilka miesięcy temu ale długi czas... Michał Maja - ocena (1) Polecamy gorąco Panią Karolinę Kamińską - zajmowała się nami w trakcie całego... Maja Gosia i Piotrek - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Karolinę Kamińską. Była zaangażowana w każdym... Gosia i Piotrek Aleksandra Węgrzyn - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z waszej agencji.Kontakt z pania Aleksandrą był... Aleksandra Węgrzyn Marcin M. - ocena (1) Kupno mieszkania to jedna z najważniejszych decyzji dokonywana w naszym... Marcin M. Szymon - ocena (1) Gorąco polecam Panią Aleksandrę - kompetentna osoba z inicjatywą. Cała... Szymon Michał - ocena (1) Przy sprzedaży naszego mieszkania Współpracowaliśmy z Panią Karoliną... Michał Maria - ocena (1) Pani Karolina Kamińska jest doskonałym, bardzo profesjonalnym pośrednikiem .... Maria Lutnik - ocena (1) Same pozytywne wrażenia, Pani Ewa aktywnie działała i fachowo wszystkiego... Lutnik Vita - ocena (1) Mieliśmy z mężem okazję współpracować z agencją Artflat Nieruchomości. Naszą... Vita Tomasz Pasik - ocena (1) Pelen profesionalizm, oferta sprzedazy i wycena niruchomsci spelniajace... Tomasz Pasik Karol - ocena (1) Pan Jakub Nowaczek załatwił coś w 6 dni, czego moja poprzednia agentka... Karol