Agnieszka - opinia

Temat dostępny też na forum: Hotel Orle

Byliśmy w tym hotelu wraz z przyjaciółmi na balu :śledzikowym"
co do balu jedzenie bardzo smaczne ale niestety nie zgodne z ofertą tzn.w trakcie okazało się że można spróbować tylko jedne danie z tych które były wyszczególnione w bufecie ciepłym?!
Muzyka to rzecz gustu dla mnie porażka i pomomo prośby o inny repertuar bez reakcji-rodem z PRLu -abba,sandra + discopolo- żono moja, jesteś szalona...itp
jesli chodzi o pokoje to mieliśmy apartament niestety mocno odbiegający wyglądem od tych na zdjęciach na stronie hotelu:
telefon hotelowy nie działał, tel. kom. brak zasięgu,drzwi wewnętrzne i do łazienki nie zamykały się na klamki,urwane drzwiczki w szawce, nie dokręcone wieszaki w łazience itp.
Na stronie hotelu jest informacja o spa (jacuzzi+sauna) do dyspozycji gości- skorzystaliśmy w dniu przyjazdu 4 os.-przez 2h i na drugi dzień mój mąż 20min w saunie bo do jacuzzi po zobaczeniu stanu wody w świetle dziennym nie zdecydował się wejść.
Przy wyjeżdzie okazało się że mamy zapłaćić za to 225 zł! Na moje pytanie dlaczego niezbyt miła Pani poinformowała mnie że taki mają cennik.

NA SRONIE INTERN.W POKOJU, W RECEPCJI ANI PRZY WEJŚCIU DO SPA BRAK JEKIEJKOLWIEK WIDOCZNEJ INFORMACJI Z CENNIKIEM SPA
( co prawda gdy koleżanka odbierała klucz do spa to Pani w recepcji zapytała o rególowanie płatności bez info. że spa jest płatne a koleżanka która nie uczestniczyła w rezewacjach ani płatnościach nie wiedziała o co chodzi odparła że przy wyjeżdzie ja się rozliczam)
Mnie pomimo pytań przy rezerwacji nikt nie poinformował że spa jest płatne!
We wszystkich hotelach w jakich byliśmy tego typu usługi są dla gości bezpłatne a jeśli nie to jest cennik!!!
Nikomu nie polecam a hotelowi radze zmienić wodę w jacuzii i zamieścić cennik.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Szanowna Pani.
Uprzejmie dziękujemy za zamieszczenie opinii na stronie trojmiasto.pl
Opinie naszych gości zarówno te pozytywne jak i negatywne są dla nas niezwykle cenne.

Jest nam przykro, że nasza oferta została źle zrozumiana. Na głównej stronie naszej witryny internetowej jest tylko informacja, czym dysponuje hotel. Szczegóły dotyczące płatności zawsze są w odpowiednich cennikach.
W ogromnej większości hoteli usługi dodatkowe są odpłatne. Wyjątkiem są oferty, do których SPA lub inne usługi dodawane są gratis. W tym konkretnym przypadku usługi SPA nie były wyszczególnione w ofercie, jako pozycja bezpłatna.

Cennik usług SPA zawsze znajduje się w recepcji.
Pragniemy gorąco przeprosić za zaistniałą sytuację i jednocześnie zapewnić, iż dołożymy starań aby uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0