Niepubliczny Żłobek AGUGU

Żłobki

Gdynia, Nowodworcowa 1/1

ZachwyconaMamaKG - opinia (1) Bardzo polecam żłobek (Siewna). Właśnie takiego miejsca szukałam dla syna,... ZachwyconaMamaKG Agnieszka - opinia (1) Polecam wszystkim! Dwójka synów wyszła spod skrzydeł Agugu. Nie mogli trafić... Agnieszka Ola - opinia (1) Rewelacja. Nie wyobrażam sobie lepszego miejsca dla mojego synka. Opiekunki... Ola
Michal - opinia (1) Świetny żlobek. Polecam wszystkim! Michal Joanna - opinia (2) Kolejne dziecko (gdybym takie miała) też bym zapisała do tego żłobka! Joanna mama Zuzi - opinia (1) Atmosfera w żłobku jest super! Nie wyobrażam sobie, żeby moja córeczka mogła... mama Zuzi Agata J. - opinia (1) Gdy w wieku 13 miesięcy Michalinka rozpoczęła swoją przygodę ze żłobkiem,... Agata J. Dorota - opinia (1) Miejsce, a właściwie drugi dom, do którego syn chodził z ochotą. Dzieci są... Dorota A - opinia (1) Polecam! Opieka na najwyższym poziomie. A Mama Marcelinki - opinia (1) Wspaniałe miejsce dla „maluszków”. Panie cudowne dbające, tulące,... Mama Marcelinki karol - opinia (1) Szczerze polecam ten żłobek, zresztą po naszej rekomendacji, przyjaciele... karol Bardzo polecam (1) Córeczka uczęszczała do żłobka od samego początku istnienia tej placówki.... Dominika Miotk Uczęszczał do stycznia 2018 (1) Super miejsce. Polecamy szczególnie panią Kasię! Mama Żłobek z sercem ! (2) Córka uczęszcza do żłobka od Stycznia 2016 roku. Bardzo lubi tam chodzić,... Paulina AGUGU polecamy! (1) Witam, Z oferty żłobka korzystaliśmy w okresie styczeń 2015 do sierpień 2016... Anna Bardzo polecam (1) Nasz Syn codziennie z uśmiechem biegnie do Agugu. Poszedł tam jak miał rok i... Mama Nikodema śwetne miejsce dla maluszków (1) Moja córeczka chodziła do Agugu przez prawie półtora roku. Z czystym... Mama Gabi opinia za okres październik 2014- sierpień 2016 (1) Moja córeczka chodziła do żłobka Agugu od początku jego istnienia do sierpnia... Joanna Cudowne miejsce godne polecenia. (1) Żłobek AGUGU to chyba najcieplejsze miejsce na mapie Gdyni! Świetna... ak Gorąco polecam !!! (1) Najlepszy złobek w Gdyni o ile nie w Trójmieście ! Profesjonalna opieka Pań,... Mama Madzi