Ocena (1) Polecam jak najbardziej! Akademia z pasją. Szeroka baza ofert. Super klimat! Marcela zajawkowo!! (1) Atmosfera super, z każdym można pogadać, zajęcia prowadzone na wysokim... Ania Super zabawa! (1) Naprawde, najlepsze miejsce na ziemi do rozwijania sie, zabawy i utrzymywania... Janek
bardzo zawiedziona (2) Oferta różnorodna, zajęcia ciekawe, ale kwestie organizacyjne na bardzo... zawiedziona duży wybór zajęć, świetna kadra, rodzinna atmosfera (2) Zdecydowanie polecam ze względu na szeroką ofertę zajęć - ruchowych,... akroZUZA Ukochane miejsce w Trójmieście :) (1) Uczęszczam do Akademii Artystycznej odkąd powstała i śmiało mogę powiedzieć,... Dzióbasek :D Super zabawa (1) Moje dziecko miało organizowane urodzinki w Akademii i było bardzo zadowolone... Aleksandra Niesamowite Miejsce (1) Akademia Artystyczna to świetne miejsce, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie... coldasice Akademia (1) Super miejsce, pełne zajawkowych ludzi, można pośpiewać, potańczyć, polatać... Pat osoba uczęszczająca do akademii - opinia (1) Bardzo polecam tę szkołę. Jest to miejsce dla ludzi z pasją tworzone przez... osoba uczęszczająca do akademii Super (1) Fantastyczne miejsce, cudowna atmosfera i mega kadra prowadzacych. Polecam... Dasior Dodo - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Trafiłam tu w sumie przez przypadek, a chodzę do... Dodo Marta - opinia (1) Profesjonalna kadra instruktorska. Miły kontakt. Ceny zajęć bardzo... Marta Mac - opinia (1) Super atmosfera, prowadzący zajęcia na światowym poziomie nic dodać nić ująć! :) Mac super miejsce (1) jedyne miejsce w gdańsku gdzie młodzi ludzie mogą rozwijać się w każdym... Keizo Świetne, twórcze miejsce tworzone przez zaangażowanych pasjonatów (1) Akademia Artystyczna - polecam każdemu, kto chce rozwijać swoje pasje - pod... Kacper Genialne miejsce (1) Genialne miejsce, gdzie możesz zarówno wysłać swoje dziecko na zajęcia, jak... zadowolona Gorąco Polecam!! (1) Super klimacik w studiu, rodzinna atmosfera.Każda osoba znajdzie coś dla... anonim Aka Sylwester (1) Dziękujemy za cudowną opiekę nad naszym dzieckiem podczas Sylwestra! Wreszcie... Michał i Aleksandra Poniżej oczekiwań... (1) Impreza sylwestrowa przerosła organizatorów... DJ, który za nic ma życzenia... Staryrower