Polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten kurs każdemu, który pragnie zdać prawo... Patrycjusz Zadowolona ;) (1) Co do wyposażenia nie mam zastrzeżeń - samochód , choć model wcześniejszy niż... XYZ Polecam! (1) Spokojny, miły, cierpliwy instruktor. Super autko, dobrze wykorzystany czas... Dominika
Jak najbardziej polecam ! (1) Polecam, znakomity instruktor z którym da sie pogadać. Wszystko swietnie... Aleksandra najlepsza szkola (1) Zdecydowanie polecam wszystkim tę szkole. Instruktor Tomek bardzo dobrze... Marta Polecam (1) Przemiły i kompetentny instruktor. Z łatwością można się przygotować do... Asia Polecam (1) Spokojny i wyrozumiały instruktor zdolny przekazać swoją wiedzę i... Aleksander Józefowicz Polecam! (1) Świetna szkółka z fachowym instruktorem i z piękna yaris'ką. Zdane wszystko... Adam Kuba - Opinia (1) Polecam ! Profesjonalnie i miło. Super instruktor! Kuba Polecam (1) Bardzo miło i profesjonalnie, mogę każdemu polecić tą szkołę jazdy :) Krzysztof Klaudia-opinia (1) Profesjonalne przygotowanie ze strony teoretycznej i praktycznej. Egzamin... Klaudia Sylwia - opinia (1) Super szkoła jazdy! Cierpliwy i miły instruktor, gorąco polecam ! :) Sylwia Bardzo polecam (1) Polecam kurs w tej szkole nauki jazdy. Bardzo profesjonalna, cierpliwa i na... Agnieszka Agnieszka - opinia (1) Serdecznie wszystkim polecam osrodek szkolenia kierowcow Akademia Prawa Jazdy... Agnieszka Jak najbardziej polecam! (1) Świetnie przeprowadzona część teoretyczna, po której z łatwością można zdać... Kursant Świetna Akademia Jazdy (1) Polecam! Przystępna cena, profesjonalny Instruktor . Bardzo miła atmosfera... Anna Michał - opinia (1) Witam. Szkoła jazdy godna polecenia. Chcialbym szczególnie podziękować oraz... Michał polecam (1) Zajęcia z teorii interesujące, prowadzone z chęcią. Na jazdy chodziłam z... Kursantka Majkels - opinia (1) Bardzo fajna szkoła jazdy, elastyczne godziny jazdy dopasowane do grafiku... Majkels Wszystko super! (1) Wielka cierpliwość, świetne metody nauczania, bardzo szybko można odbyć kurs... Milszym