Kursant - opinia (1) Nauka z Panem Tomkiem to czysta przyjemność, kontakt niemalże natychmiastowy.... Kursant Goga - opinia (1) Jeśli ktoś się boi jeździć to Pan Tomek sobie z tym strachem poradzi.... Goga Aneta K - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z Akademii Jazdy w Sopocie. Pan Tomasz jest... Aneta K
Karolina Sopot - opinia (1) Akademia Jazdy Sopot, to najlepsza szkoła jazdy w Trojmiescie! Pan Tomasz... Karolina Sopot Karolina - opinia (1) Polecam! Idealne przygotowanie do egzaminu, co bardzo wpływa na zmniejszenie... Karolina Super! (1) Zaangażowanie, dokładność i profesjonalność! Dodam ze zdana teoria i praktyka... Zuza Gorąco polecam! (1) Kurs przebiegł szybko i bezstresowo, a prawo jazdy zdane za pierwszym razem.... Natalia najlepszy instruktor i najlepsza szkoła Jazdy (1) Ze względu na cechy, takie jak: wiedza, umiejętność jej przekazywania,... Edward L. Rewelacja! (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy! Dzięki wielkiej cierpliwości i doświadczeniu... Kasia Polecam (1) Szybki kurs, miły instruktor, elastyczne godziny jazd. Polecam. Maciej Zdane za pierwszym razem (1) Szkoła jazdy godna polecenia. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za... Kuba Za pierwszym razem (1) Bardzo miły i sympatyczny instruktor, wykazujący się dużą cierpliwością. W... eMeF Polecam :) (1) Super, Najlepsza szkoła jazdy na świecie, kurs zrobiłam w bardzo szybkim... Łucja zadowolony (1) bardzo miły i sympatyczny instruktor, wykazujący się dużą cierpliwością . w... edward Polecam! (1) Super instruktor! Miły, cierpliwy i wyrozumiały ;) Bardzo dobrze przygotowuje... Ola Polecam (1) Rewelacja. Na zajęcia jak i jazdy szło się z przyjemnością. Instruktor bardzo... Monika Polecam! (1) Zajęcia z teorii prowadzone w miły i interesujący sposób z dodatkiem... Ogarniacz Bardzo Polecam (1) Kurs teoretyczny prowadzony w interesujący sposób i ciekawymi przerywnikami z... Tomek Bardzo polecam!!!! Pan Tomek jest super! (1) Cały kurs bardzo mi się podobał, pan instruktor jest cierpliwy, miły,... Maja Polecam! (1) Również jestem jak najbardziej zadowolona i z czystym sumieniem mogę polecić... Ola