Kasia - opinia (1) super ciocie, dużo zajęć, córka wraca radosna i szczęśliwa, chętnie idzie do... Kasia Katarzyna - opinia (1) Synek uczęszcza do żłobka od pół roku, adaptacja przebiegła sprawnie dzięki... Katarzyna Rachubka Aleksandra. - opinia (1) Moja córka Róża uczęszcza do żłobka od kilku miesiecy.Ciocie które się nią... Rachubka Aleksandra.
Agnieszka - opinia (1) Do tego żłobka moja córka chodzi z uśmiechem na twarzy. Cudowne ciocie... Agnieszka Przemek - opinia (1) Bardzo polecam żłobek synek zawsze chętnie zostaje wraca wesoły. Ciocie mają... Przemek Monika - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam Akademię Malucha na Karczemkach. Mały mimo... Monika Michał - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony. Syn z chęcią uczęszcza do żłobka. Zawszę wraca z... Michał Happy - opinia (1) My boy enjoys his time everyday here, Im sure if he could write he would... Happy Monika - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru tego żłobka. Ciocie- najlepsze, córka-... Monika Ewelina - opinia (1) Jeżeli ktoś zastanawia się nad opieka w klubach malucha/żłobkach to z czystym... Ewelina Karolina - opinia (1) Polecamy żłobek Akademia Malucha na Karczemkach , Ciocie bardzo sympatyczne ,... Karolina Bartekk - opinia (1) Profesjonalnie, cena standardowa jak na Gdańsk, opiekunki fantastyczne. Bartekk Mama Tymusia - opinia (1) Wspaniałe ciocie!!! Jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki nad synem, polecamy... Mama Tymusia