Warte polecenia (1) Zapłaciłem, Nauczyłem się , Zdałem Polecam.Bez nabijania w głowę... lesio Uprawnienia na operatora wózka widłowego Udt. (1) Rzetelnie i przystępnie wykladana wiedza przez dobrze wykwalifikowanego... Karol Kursy (1) Bardzo pozytywni ludzie i szkolenia pelen profezionalizm . Polecam John
Pozytywny (1) Bardzo pozytywni ludzie. Alina Polecam (1) Zostałem dobrze i przygotowany do późniejszej pracy z wózkami widłowymi. nie mam konta Gorąco polecam ! (1) Byłam uczestniczka 2 kursów u Pana Radosława . Wiedza przekazywana w sposób... Paulina M Opinia (1) Byłem uczestnikiem szkolenie pn.: " Operator podnośników ruchomych... Jarosław Haliński Pomylka. (1) Jak mozna prowadzic kursy praktyczne suwnicowych bez kaskow?! Instruktorow... Aleksandra I WJO (1) Uczą, przedewszystkim uczą i bedą tak dlugo męczyć aż będą pewni że umiesz,... Kamil Szkolenie (1) Szkolenie spoko 2 egzaminy zdane w jeden dzień , a egzaminatorzy byli... Kalor Naprawdę POLECAM! (1) Bez owijania w bawełnę - konkretne Chłopaki. Radek przygotuje Cię w zakresie... Mariusz Wózki jezdniowe i podesty ruchome. (1) Kurs przeprowadzony w ekspresowym tempie . Egzamin zaliczony bez problemu.... Janusz Kurs na wózki z egzaminem UDT ( I WJO ) (1) Wszystkim gorąco polecam. Wszystkie zajęcia prowadzone perfekcyjnie i z... Mateusz W. Naprawdę polecam:) (1) Jeżeli chcecie by przekazano wam jak najwięcej z wiedzy teoretycznej oraz... Wojciecj Akademia Operatorów (1) Kurs przeprowadzony bardzo rzetelnie. Profesjonalne przekazywanie wiedzy... Paweł Operator suwnicy (1) Mega podejście do ucznia, nauki konkretne i bardzo dobre przygotowanie ze... Dominik Żurawie samojezdne (1) Kurs przeprowadzony w ekspresowym tempie . Egzamin zaliczony bez problemu.... Paweł PODESTY RUCHOME (1) Bardzo polecam . Wykładowca Radek przekazuje swoją wiedzę w sposób bardzo... arkadiusz kikmunter Serdecznie polecam (1) Kurs na żurawie przenośne (HDS) oceniam bardzo pozytywnie. Egzamin zaliczony.... Kuba Kurs na wozki (1) Nauka ok. Egzamin tez ok.polecam Kursant