polecam każdemu (1) kurs idzie szybko i sprawnie, obsługa wporządku. piotrek Wszystko fajnie i przyjemnie (1) Bardzo fajny i przyjemny kurs, wszystko wytłumaczone w sposób jasny i... Dawid Żurawie wieżowe (1) Witam, pragnę polecić Pana Radka. Rzeczowy człowiek z dobrym podejściem do... Kamil Puckowski
Jak najbardziej polecam (1) Polecam chłopaków, duża wiedza, miła atmosfera, każdy zdąży ze wszystkim i... Marcin Kowalkowski polecam każdemu (1) bardzo podobał mi się kurs na wózki w tej firmie szkoleniowej pan kamil który... ja Spoko opcja (1) Kurs idzie szybko i sprawnie. Sprzęt śmiga, a obsługa bardzo w porządku. Miriam I P - Podesty / I S - Suwnica / I WJO - Wózki widłowe (1) Do Pana Radka " Akademia Operatorów Sztaplarek " trafiłem z polecenia osób... Mirek Bardzo dobry kurs (1) Serdecznie polecam kursy w Sztaplarek i BHP. To doskonały wybór, jeśli ktoś... Halinka opinia (1) Polecam szczerze i gorąco szkolenia w Akademii Operatorów "Sztaplarek i... Grzegorz Operator Ładowarki (1) Polecam wszystkich szkolenia w akademii,poziom szkolenia, materiały, zajęcia... Bogdan Kursy: IS, IWJO (1) Polecam. W tej firmie spotkałem się z instruktorami posiadającymi b. wysokie... jacek ll Ż - żuraw samojezdny, żuraw przenośny (1) W Akademii Operatorów "Sztaplarek i BHP" robiłem dwa kursy na Żurawie... Bartosz I S; I P; I WJO; II Ż; piły; hakowy-poddźwigowy (1) Witam , wszystkie te kursy zdałem bez większego problemu, ale tylko dzięki... Grzesiek polecam (1) Serdecznie polecam wszystkim szkolenie w tej właśnie firmie, wiele można się... Mateusz Super kurs (1) Polecam jak najbardziej, profesjonalna ekipa pan Radek i pan Kamil, świetny... Piotr Polecam (1) Polecam. Materiały dydaktyczne na kursie pozwalają biegle opanować wiedzę.... Jarek Cały wykład super! (2) Ciekawe prowadzenie zajęć , nie ma owijania w bawełne ( mówienie prosto z... Paweł szkolenie na suwnice (2) Polecam szkolenie w Akademi Operatorów. Szkolenie i egzamin wspominam bardzo... Piotr pozytyw (1) Polecam wszystkim, fachowe szkolenia, mila atmosfeta. Polecam tomek pozytywnie (1) Polecam osobom zainteresowanym, dobra i mila atmosfera, wykwalifikowana i... Rys