pozytyw (1) Polecam wszystkim, fachowe szkolenia, mila atmosfeta. Polecam tomek pozytywnie (1) Polecam osobom zainteresowanym, dobra i mila atmosfera, wykwalifikowana i... Rys Szczerze polecam! (1) Wszyscy poprzednicy tak dobrze opisali to szkolenie, że ciężko mi coś więcej... Oskar
polecam nie zdecydowanym (1) Polecam szkolenia w tej firmie. Dobrzy wykładowcy, tłumaczą jak trzeba. Szef... Konrad Monika - opinia (1) Pan Radek to konkretny gosc.Duzo mozna sie od niego nauczyc.Zajecia to nie... Monika HDS (1) kurs na hds prowadzony profesjonalnie, wykładowca wie o czym mówi i umie to... Paweł Polecam! (1) Super atmosfera, fachowo podana wiedza ;) Patryk Sieradzki Naprawdę warto! (1) Polecam w 100% jesli chcecie zrobic kurs po którym zyskacie... Michał Łyjak Kurs na operatora suwnic (1) Polecam! Kurs prowadzony rzetelnie i z dobrym humorem. Ceny konkurencyjne.... Rafał Polecam!!!!!!!!!!!! (1) Kurs prowadzony bardzo rzetelnie, Pan Radek każdemu wszystko tłumaczy jasno i... Anita Akademia (1) Można polecić, i wstydu się nie najesz... Szybko oraz skutecznie za całkiem... Voyt'ek Jestem bardzo zadowoona (1) Skorzystałam z oferty i zrobiłam sobie uprawnienia na wózki widłowe i... Irenka Kurs Sztaplarek (1) Jestem bardzo zadowolony przebiegiem kursu.Bardzo miły kontakt z... Waldek Warda Wózki widłowe (1) Jestem bardzo zadowolony. Wykład jak i część praktyczna prowadzone rzetelnie.... Szymon RZECZOWO I KONKRETNIE !!! (1) Polecam każdemu niezdecydowanemu, nie zawiedzie się ! :) Dawid polecam (1) polecam,jestem bardzo zadowolony Tomek Profesjonalnie (1) Szybko, profesjonalnie i na temat. Waldemar Polaszek Kurs wózków widłowych (1) Polecam każdemu kto planuje a jeszcze się nie zdecydował. Wszystko... Asterothis Wózki widłowe (1) Szkolenie przeprowadzone szybko sprawnie i profesjonalnie. W piątek telefon i... Kuba Wszystko tak jak powinno być! (1) Gorąco polecam Akademię Operatorów "Sztaplarek" jeżeli chcecie zrobić kursy... Paweł