Firma godna polecenia. (1) Szkolenie, teoretyczne i praktyczne na wysokim poziomie, prowadzone... Piotr B. wózki jezdniowe (1) Jeżeli chcesz zdobyć uprawnienia na wózki jezdniowe to to jesto to szybko,... Michał Kurs (1) Bardzo fajnie,solidnie i dobra atmosfera. Polecam Krzysiek
najtaniej na pomorzu i bez lipy (1) szybki i konkretny kurs, rzeczowo i bez naciągania na zbędne koszty jak... michał d. polecam,szybko i profesjonalnie (1) szkolenia konkretne i bez zbędnych ceregieli ,fachowo i na temat-polecam. Grzegorz.L Kurs HDS (1) Robiłem szkolenie operatora żurawi i podestów ruchomych wszystkich typów.... Piotr .. (1) Bardzo fajnie,solidnie i dobra atmosfera. Polecam Adam wózki samojezdne podnosnikowe (1) Polecam wszystkim kursy u pana Radka, pełen profesjonalizm i wysoki poziom... Jacek WÓZKI WIDŁOWE (1) bardzo polecam objaśnione wszystko w 100% Daniel POLECAM (1) SZYBKO,ZWIĘŹLE I NA TEMAT:) LAIKIEM BYŁEM TOTALNYM A TERAZ ŚMIGAM JAK MŁODY... PRETORIAN_ ŻURAWIE SAMOJEZDNE (SAMOCHODOWE) (1) Polecam wszystkim kurs u pana Radka.Świetne ceny, konkretnie i na... Piotr Grzedo - opinia (1) Pełen profesjonalizm Pana Radka jak wyskoki poziom nauczania sprawił iż bez... Grzedo okazja (1) taki kurs to naprawdę okazja do zdobycia kwalifikacji w przyjemnych warunkach... tomasz garman Janusz - opinia (1) Bardzo miła obsługa,rewelacyjny kontakt i okazyjne ceny.Polecam Janusz Sztaplarek (1) Bardzo fajnie,solidnie i dobra atmosfera. Polecam Mateusz Polecam kursy sztaplarek (1) JESLI SZUKACIE SZKOLY NAUKI OBSLUGI WOZKOW WIDLOWYCH TO JEST TO MIEJSCE... Lukasz Mega Pozytywny Kurs !!!!!! (1) Witam wszystkich , chcialbym Wszystkich zachecic na takie szkolenie bo... adam.suntech KURS HDS (1) Profesjonalne szkolenie w miłej i koleżeńskiej atmosferze,wystarczająca ilość... maciej KURS HDS I SZTAPLAREK (1) ZOSTAŁEM PRZYGOTOWANY W PROFESJONALNY SPOSÓB I W MIŁEJ ATMOSFERZE. POLECAM SAPB Wzorcowo! (1) Szeroka gama szkoleń - od wózków widłowych, przez HDSy, suwnice, dźwigi po... Edzio