Wzorcowo! (1) Szeroka gama szkoleń - od wózków widłowych, przez HDSy, suwnice, dźwigi po... Edzio Kurs na wózki widłowe (1) Polecam.Wszystkim którym zależy na na tym kursie. Cena dostępna, atmosfera... ZBIGNIEW POLECAM (1) Polecam wszystkim.Miła atmosfera.Wiedza oraz nauka praktyczna przekazywana w... W
POLECAM (1) Konkretne i treściwe szkolenie pozwalajace sie sporo nauczyc przy luznej... K R SUPER KURS (1) Szczerze polecam, instruktorzy to wspaniali ludzie,świetna atmosfera,na... Tomek-Wejherowo Polecam - konkretne szkolenie (1) Wystarczająca ilość teorii Mnóstwo materiałów jeśli chcesz się w domu... Waldek L Szybko Tanio i Solidnie (1) Jeżeli miałbym szukać na nowo szkoły,aby zdobyć uprawnienia na wózki... Robert Kropkowski Polecam (1) Krótko i na temat bez zbędnej pierdologi,konkretnie i zawodowo:} Polecam... Wojtek Pytanie (2) A jakie dokumenty są wydawane na wózki,czy po tym kursie mogę spokojnie być... elf Jednym słowem ---> POLECAM (1) Kurs przeprowadzony profesjonalnie i w świetnej atmosferze. Zarówno część... Piotr kurs hakowego (1) Polecam wszystkim Radka Haluniewicza...gosc konkretnie uczy i wpaja wiedze co... sylw84 FENOMENALNY KURS! (1) Bardzo interesujący wykład, prosto, przejrzyście, bez zbędnego owijania,... kaszlak Kurs na wózki (1) Polecam wszystkim. Miła atmosfera i profesjonalne podejście Michał kurs na wózki (1) było świetnie myślałem że to trudne jezdzic widlakiem i sie myliłem.Dobry... klaus super (1) bardzo dobre szkolenie, szybko, profesjonalnie. prowadzone w bardzo... paulist kurs na wózki widłowe (1) ja również polecam. Jeździłem z Wejherowa i byłem z kolegą z Pucka. Opłacało... Michał Jednym słowem są Zajebiści ! (1) Co tu dużo pisać tak jak w nagłówku, szkolenie bez jakich kolwiek problemów,... Kamil Gdańsk SZKOŁA GODNA POLCENIA (1) WITAM PROWADZE FIRME TRANSPOROWO-USŁUGOWĄ POLECAM SZKOLENIA W TEJ SZKOLE... PPHU ZAWADZKI RADOSŁAW Pełen profesjonalizm. (1) Polecam profesjonalne przygotowanie do egzaminu w super atmosferze. Marcin Kartuzy szkolenie operator HDS (1) Polecam profesjonalne wykłady i materiały szkoleniowe nie jakaś ściema!! Miła... Jarek