Akademia Piłkarska Gdańsk

Szkółki Piłkarskie

Gdańsk, Mariana Kołodzieja 57A/3

Marcin - opinia (1) Polecam! Zmieniłem po niepowodzeniu w poprzedniej szkółce. W końcu trenerzy... Marcin Bardzo zadowolona :) (1) syn z wielką chęcią chodzi na zajęcia i to co najbardziej jest na plus to... Karolina Słabo (1) Mój syn uczęszczał do tego klubu odeszliśmy w 2017 roku poziom nauki kiepski... Michał
Polecam (1) Choć mój syn już tam nie gra ze względu na rocznik, uważam, że była to... Pszmy Rewelacja! (1) Bardzo fajna, mocno rozwijająca się szkółka. Dwóch trenerów z pasją na grupę,... Marzena Pomyłka (1) Od pazdziernika 2016 szkolka legła w gruzach, przepolnione dziecmi treningi,... ZDZISIEK Polecam (1) Świetny klimat, dużo zabaw związanych z piłką. Trener ma pofesjonalne... Julia Absolutnie polecam (1) Świetna kadra, zaangażowanie, rodzinna atmosfera, przystępne ceny. Mój syn aż... Kasia super szkółka piłkarka :) (1) mój syn uwielbia chodzić na treningi, które są profesjonalnie... Sylwia Super! (1) Jesteśmy z tą Akademią od samego początku... Rewelacyjny kontakt trenerów z... Pszmy AKADEMIA PIŁKARSKA GDAŃSK (1) Bardzo fajny klub piłkarski . Świetni trenerzy dla każdej grupy wiekowej.... BEATA Gorąco polecam (1) Bardzo profesjonalna, przyjazna szkółka piłkarska, największa rekomendacją... Dorota Fantastyczna atmosfera (1) Trenerzy świetnie dogadują się z chłopakami. Zestawy ćwiczeń są dobrane do... MoNa Rewelacja! (1) Ta szkółka to po prostu ewenement! Dla trenerów najważniejsze jest dobro... Paweł Szczerze polecam! (1) Szczerze polecam szkółkę! Trenerzy mają odpowiednie podejście do dzieci, co... Przrc polecam:) (1) Jak najbardziej jestem zadowolona, syn Lolek jako najmłodszy rocznik 2007... iwcia Świetna szkoła (1) Profesjonalne podejście do zajęć. Świetny kontakt z dziećmi. Kadra... kj