Karina - opinia (1) Przedszkole kameralne o wyjątkowo cieplej, rodzinnej atmosferze. Karina Polecam! -Krzemowa (1) Bardzo fajne przedszkole, panie uśmiechnięte, otwarte, zawsze chętne do... mama Gorąco polecam (1) Wspaniała atmosfera, opieka na najwyższym poziomie, mnóstwo zajęć, prac,... Magda S
zadowolona mama (1) Moje dziecko uwielbia chodzić do tego przedszkola, Panie są cudowne, Panie... A Mod Opinia (1) Miła, ciepła atmosfera, jak w domu. Sympatyczne, oddane, życzliwe, zawsze... Rodzice Ani Monika - opinia (1) Bardzo dobre przedszkole, przemiłe Panie, dbają o dzieci, dzieci uwielbiają... Monika Mama Kasia - opinia (1) baaaaardzo dużo prac plastycznych, gimnastyka, częste przedstawienia -... Mama Kasia niesamowite serce dla dzieciaków (1) Wcześniej OAP opiekowała się naszym starszym synem, ostatnio szczęśliwym... MC polecam (1) Moja córka uczęszcza do Akademii Przedszkolaka od września, jest w grupie... Magda POLECAM (1) Moi dwaj synowie uczęszczają do OAP sa zachwycenie tym co się tam dzieje.... mama Naprawdę SUPER (1) Serdecznie polecam Oruńską Akademię Przedszkolaka , moja córeczka uczęszcza... Asia polecam (1) Bardzo dobre przedszkole, dziecko chętnie uczęszcza i są efekty pracy... Małgosia S.