supernianie (2) bardzo polecam placówkę, moje dziecko z ochotą wstaje do przedszkola i wraca... Kalina slaba komunikacja z rodzicem (3) Glownym mankamentem placowki to b. slaby kontakt z rodzicem.Nasze dziecko... rodzice :-)) (1) opinię poniżej zostawię bez komentarze ;-) naszym zdaniem wszystkie normy... Mama i Tata
Zadowoleni rodzice (1) Dziecko szczęśliwe,Panie bardzo miłe i życzliwe. Jesteśmy zadowleni i... M.Demska Ocena pozytywna (1) Jestem klientem Placówki od kilku miesięcy. Oddałem dziecko jak miało 6... Piotr Wszystko w najlepszym porządku.. (1) Oddajemy pocieche od początku istnienia Akademii. Dziecko robi duże... M.K. Rodzice kolorowo, wesoło, bezpiecznie (1) Posyłamy z Żoną córkę odkąd placówka istnieje. Jesteśmy bardzo zadowoleni. A... STALI KLIENCI przedszkole które bez obaw polecam :) (1) Placówka w całości godna polecenia. Kadra, wystrój, kontakt interpersonalny,... Mama Michałka idealne miejsce dla mojego dziecka (1) Akademia jest przede wszystkim dla dzieci- i właśnie tą zasadą kierują się... zadowoloma mama POLECAM (1) świetne miejsce, bardzo miła atmosfera mój synek uczęszcza tam od roku i... Acha Godne polecenia (1) Z całą odpowiedzialnością mogę polecić tę placówkę. Wspaniałe opiekunki,... SL