polecam!!!! (1) Doskonała obsługa. Jestem zachwycona. Za każdym razem idę bez pomysłu na... Beata bardzo dobry salon (1) Zawsze odczuwam stres, gdy muszę wybrać się do nowego fryzjera. Po... Kasia Rewelacyjna fryzura (1) Witam! Przyszłam do salonu z polecenia i jestem bardzo zadowolona. Byłam tam... Ola
Mile zaskoczona!Polecam! (1) Przeprowadziłam sie do Gdyni i obawiałam sie wizyty u "nowego" fryzjera.... Mazia BEZ REWELACJI !!! (1) Jeśli chodzi o usługi fryzjerskie to polecam w zupełności panią Karolinę, na... I.K polecam p.Karoline (1) jestem klientką p.Karoliny podoba mi się to że zawsze mi doradzi z kolorem i... joanna Polecam wszystkim (1) Osobiście polecam Panią Asię, jest to bardzo dokładna, solidna znająca się na... Klientka POLECAM (1) Fachowa obsługa, miła atmosfera i tanio. Czego więcej potrzeba? :-) Ps.... Czarek NAJLEPSZY SALON!! (1) Bardzo profesjonalny salon, dzięki osobom, które w nim pracują! Jeśli chodzi... Ewelina Fryzjerka (1) Jestem bardzo zadowolona z usług p.Marty, świetnie radzi sobie z układaniem... Olimpia POLECAM (1) Jestem stałą klientką P. MARTY minimum raz w miesiącu. Zwykle farbuję i... Anna Kozłowska Jestem bardzo zadowolony (1) W sierpniu byłem na strzyżeniu i jestem bardzo zadowolony. Z tego co... Robert i Ania