Jurata czerwiec 2015 (2) Dziękuję za wspaniałe inspirujące warsztaty w Juracie. M.G. super (1) Gorąco polecam.P.Renia profesjonalista w każdym calu,atmosfera... ika istota jogi (1) Serdecznie polecam sesje u Pani Renaty. Przemiła, ciepła a zarazem bardzo... Dorota
Akademia Yogi Renaty Koba marka godna polecenia (1) Pani Renata jako nauczycielka jogi reprezentuje bardzo wysoki poziom... Marzena ocena zajęć (1) od 3 lat uczęszczam na zajęcia yogi prowadzone przez p. Koba.Zajęcia... Galasiewicz osobiste wrażenia (2) chciałam uczęszczać na zajęcia do Pani Renaty. szkołę mam pod nosem jednak... enka SZYBKI PORÓD (1) Po zajeciach u Renaty Koba, u ktorej praktykowalam joge przez cala ciaze,... Joanna niestety nie (1) dobrze,ze sa odmienna opinie od mojej. niestety moja nie jest pozytywna. na... Geanetta Bardzo dobry nauczyciel yogi (1) Od ponad 10 lat uczęszczam na zajęcia jogi w tym w Warszawie w Centrum Adama... Kuba Życie bez bólu (1) Właśnie minął mój pierwszy miesiąc z jogą. Na zajęcia uczęszczałam 2 razy w... Beata Bez szans (1) Bardzo zraziłam się podejściem Pani Renaty. Na szczęście nie miałam okazji... Ewa Zero pozytywnej energii (1) Na jogę wybrałam się w celu odnalezienia tzw "spokoju ducha" -... Kaśka Dużo ludzi i dużo kasy (1) Długo zastanawiałam się nad wyborem odpowiedniej szkoły. Zdecydowałam się na... Mira niestety, zawiodlam sie (1) witam, w trojmiescie bywam sluzbowo, szukalam szkoly jogi do ktorej moge... abby spokój i harmonia (1) Szukając przed kilku laty odpowiedniej dla siebie formy aktywności trafiłam... Lucy naciągana trója (1) wysokie ceny a duze grupy, czeste zastepstwa, nie wiadomo kto tam naprawde... Pan Kamil zbawienny wpływ na zdrowie (1) Do Akademii Yogi Renaty Koba trafiłam z zaawansowaną astmą. Dzięki... uczennica serdecznie polecam (1) bardzo polecam pania renate, jest przemila osoba, ktora dba o kazdego... gosia Świetne :) (1) Byłam uczestnikiem sesji, prowadzona w pięknym stylu, czułam się wyśmienicie... ~uczennica~ kasia - opinia (1) Pani Renata jest rewelacyjnym nauczycielem,ciepłym,indywidualnie podchodzącym... kasia