Piotr - ocena (2) Przyjazd z drugiego końca województwa okazał się trafiony. Serwis wykonany na... Piotr Maria - ocena (1) Polecam z całego z serca! Najlepszy serwis, zawsze profesjonalnie i szybko. Maria Danziger - opinia (1) Fajny serwis rozwiązuje problemy niezwłocznie. Danziger
Mati - opinia (1) Profesjonalny serwis, godny szczerej rekomendacji! Sprzęt wysokiej klasy... Mati Michał - opinia (1) Bardzo profesjonalnie i bez naciągania Michał Andrzej - opinia (1) profesjonalny serwis, polecam Andrzej Paweł M - opinia (1) Polecam ten serwis i sklep. Mila i fachowa obsługa. Dobre ceny i szybkie terminy Paweł M Rafał - opinia (1) Fachowa obsługa poparta praktyką Rafał Sylwia S. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie. Obsługa bardzo miła i... Sylwia S. Marcin - opinia (1) Super obsługa, fachowe doradztwo. Chłopaki znają się na robocie Marcin Klientka - opinia (1) Polecam serwis w Aknisport, jakość usługi na wysokim poziomie, obsługa... Klientka Michał L. - opinia (1) Terminowa, ekspresowa i mila obsługa! Serdecznie polecam! Pan Maciej w... Michał L. Jefe - opinia (1) Bardzo dziękuję za serwis. Rozważam również zakup roweru dla córki więc... Jefe Marcin P - opinia (1) Byłem w tamtym tygodniu w sklepie,sklep bardzo dobrze zatowarowany ,serwis w... Marcin P jackow - opinia (1) Świetny sklep, jakiego nie doświadczyłem wcześniej w Trójmieście. Bardzo... jackow Rafał - opinia (1) szybko, profesjonalnie i nie drogo, polecać tylko. Rafał Krzysiek - opinia (1) Ostatnio zmiana suportu ekspresowo podczas treningu. Polecam Krzysiek Mieczysław - opinia (1) Szeroki wybór asortymentu bardzo dobrej jakości, właśnie takiego sklepu... Mieczysław Paweł - opinia (1) Polecam sklep i serwis. Miła i fachowa obsługa. Szybkie terminy. Przystępne ceny Paweł Zbychu - opinia (1) Godny polecenia serwis oraz sklep i przede wszystkim miła obsługa,która zna... Zbychu