Akcja oddawania krwi

Jeśli ktoś z Państwa chciałby oddać krew, będzie to możliwe 2 września sobota w remizie OSP Kielno od 8 do 12. Obecnie są duże braki krwi, a jest to coś czego nie da się wyprodukować.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Krew jest oddawana zachodnim koncernom i pozniej odsprzedawana za gruba kase. I w pakiecie z bialkeim kolca po terapii genowej ... Dziekuje bardzo. Frajerow to nie tu szukac.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Haha, szury w formie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

A jeżeli ktoś oddaje krew dla kogoś i w deklaracji podaje dane tej osoby wraz z adresem placówki, również?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie jest oddawana tylko odsprzedawana. W wyniku sprzedaży nadwyżek osocza krwi pozyskano:

2019: 92 mln zł
2020: 137 mln
2021: 161 mln
2022: 191 mln

W 2023 za litr osocza otrzyma 176,44 od firm farmaceutycznych.

Także zachęcam do oddawania krwi i ratowania Ministerstwa Zdrowia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

.sprzedaje osocza, a...wydaje za opłatą...... piekna nowomowa

https://www.fakt.pl/pieniadze/ministerstwo-zdrowia-odsprzedaje-krew-i-osocze-od-honorowych-dawcow-krwi/xvtc397?utm_source=wykop.pl_viasg_fakt&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=undefined&utm_v=2

Prawda
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oddawana zachodnim koncernom, no tego jeszcze nie grali....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

no to znaleźli jednego nie frajera, wujek dobra rada się znalazł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

Zwracajcie uwagę na dzieci/dziewczynki wracające same ze szkoły podstawowej w Bojanie (4 odpowiedzi)

Cześć, Dotarło do mnie info, że dziewczynka w wieku 9 lat wracająca sama regularnie ze szkoły, w...

Co zrobić z takimi sąsiadami? (10 odpowiedzi)

Witam, ludzie proszę o waszą opinię mam sąsiadkę która udziela się jako osoba chcąca nieść pomóc...