profesjonalnie (1) najlepiej w okolicy ! duże umiejętności poparte doświadczeniem, co widać... Benek klasa i wzór dla innych (1) Jakość, sprawność, kultura, pomoc, a wszystko za rozsądną cenę. Naprawdę wzór... Patryk mega pozytywnie - polecam (1) wszystko w najlepszym porządku. 1. obsługa - mega profesjonalista, zna się na... rysiek
R E W E L A C J A (1) Mój pojazd po ok 3 dniach i 3 nocach w temp minus pow 12 stopni nie zapalił,... fw86 Polecam! (1) Bardzo miła i sprawna obsługa. Pan najpierw sprawdził przyrządem akumulator w... Marek Mega pozytyw!! (1) Polecam wszystkim ten punkt. Dzisiaj bylem Jeep na wymianie aku i w deszczu... Rafał Niezwykle zaskoczony :) (1) Chciałbym polecić z całym szacunkiem, wymianę akumulatora u tego Pana. Kiedyś... Peugeot 508 Polecam (1) Serdecznie polecam ten punkt, jeśli chodzi komuś o uczciwe sprawdzenie... Karol Szok jaka uczciwość!!!!! (1) Kilka dni temu wysłałem żonę na wymianę akumulatora. Zamiast go wymienić,... Marek Polecam !!! (1) Odwiedziłem ten serwis jakiś miesiąc temu. przyjechałem z nastawieniem zakupu... Marek polecam (1) Witam. Właśnie od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem akumulatora Centra... cwaniak Polecam, bardzo dobry sklep! (1) Kupiłam w tym sklepie akumulator Centry, towar bardzo dobrej jakości... JJ POLECAM (1) Jak najbardziej, sprzedawca równy gość, wszystko sprzawdził, wymienił aku,... Michał