Albione

Odzież męska

Gdańsk, Przywidzka 8

Jarek - opinia (1) Pierwszy raz kupowałem w Albione i jestem pod dużym pozytywnym wrażeniem.... Jarek Adam - opinia (1) Profesjonalna obsługa, zaangażowanie. Panie świetnie doradzają. W... Adam Agnieszka i Michał - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Dziękujemy Pani Lilianie, która doskonale łączy... Agnieszka i Michał
Artur C - opinia (1) Obsługa, jakość materiałów, oferta - na najwyższym poziomie (dziekuję Pani... Artur C Robert, Tczew - opinia (1) Profesjonalizm, gust, podejście do klienta, znajomość tematu - wszystko na... Robert, Tczew Michał - opinia (1) Pani Julita nie dość sprawiła że wyglądam jak milion złotych, to była... Michał Maciej - opinia (1) Profesjonalna obsługa. Szukałem garnituru ślubnego i bardziej stawiałem na... Maciej Anna - opinia (1) Weszliśmy z narzeczonym do Albione przypadkowo, planowaliśmy obejrzeć... Anna MiK - opinia (1) Niesamowita wizyta i 100% profesjonalizm. Garnitur dobrany pod specjalną... MiK Anna - opinia (1) Zbliża się ślub córki i pilnie potrzebny jest garnitur. Trafiliśmy na salo ,w... Anna Tomasz - opinia (1) Na garniturach znałem się raczej średnio, a pilnie potrzebowałem czegoś co... Tomasz Rafał - opinia (1) Bardzo dobra jakość produktów w przystępnej cenie. Świetna obsługa .... Rafał Marek - opinia (1) Polecam obsługę w Gdańsku . Profesjonalizm w każdym calu. Obsługa, znajomość... Marek przyjemne zakupy (1) Odwiedzam różne salony z odzieżą męską ale profesjonalizm stawiam na... Maciek Aga - opinia (1) Bardzo nieprofesjonalna obsługa w Albione w Gdańsku - nie polecam! Pani... Aga Dobra korelacja ceny do jakości (1) Dobra jakość materiałów użytych do uszycia Garniturów i koszul. Bardzo dobre... Zbigniew Ocena po roku użytkowania garnituru oraz zestawu casualowego (1) W Albione Gdańsk kupowałem garnitur ślubny, koszulę i muchę z poszetką :)... Jarek