alergolog-przyjaciel futrzaków (2) Dziewczyny mam ogromną prośbę. Moj mąz jest uczulony na kotka, mamy ja juz... foowo polecam zdecydowanie! (1) Pani doktor bardzo wnikliwie przeprowadza wywiad i bada dziecko, poświęca... mama Lekarz z powołania (1) Pani doktor to lekarz z powołania. Ma wspaniałe podejście do dzieci, które... Agnieszka
Bardzo gorąco polecam ! (1) Pani Doktor Ewa Wołowska to lekarz pod każdym względem godny... Magdalena Brosowska GORĄCO POLECAM (1) Chciałąm bardzo gorąco polecić Panią doktor innym rodzicom.Ma cudowne... Sylwia Wreszcie prawdziwy lekarz z powołania!!!! (1) Chciałam wszystkim polecić panią doktor Wołowską. Cudowne podejście do... Agnieszka Kuczkowska pomozcie (1) pani doktor leczyla mi synka w szpitalu i super podejscie do dzieci,bardzo... kasia Gosia - opinia (1) Polecam tą panią doktor jest miła i uprzejma,adiagnozowała u mojego synka... Gosia Polecam (1) Rewelacja, miła, uprzejma i profesjonalna osoba, która przeanalizowała... mama atopika Joanna z Tczewa - opinia (1) Super Pani doktór,gorąco polecam,synek był bardzo zadowolony!!!Zawsze tam... Joanna z Tczewa MAMA - opinia (1) BARDZO MIŁA PANI DOKTOR . PROFESJONALNE PODEJŚCIE DO DZIECKA.POLECAM WSZYSTKIM. MAMA