Alermedica

Alergolodzy Reumatolodzy Endokrynolodzy

Gdańsk, Prof. Romana Lipowicza 21

Alergolog (1) Niestety, lekarze przypisują wszystkie objawy alergii, a może by tak sięgnąć... Joanna Polecam super fachowcy (1) Polecam doktorów z tej poradni. Byłem tu u alergologa i endokrynologa, dużo... Zbyszek dziekuję i polecam (1) Wszystkim chorym, którzy cierpią na otyłość, niedoczynność tarczycy polecam... Anna
bardzo dziękuję i polecam (1) Bardzo dziękuję endokrynologowi z Alermedici za poświęcony czas, wysłuchanie... Jan polecam (1) Polecam leczenie w Alermedica, mają wiele testów, czasu dla chorych atmosfera... Jacek bardzo dziękuję (1) Zmagałem się z dziwnymi objawami, które były zagadka dla kilku lekarzy.... koszen OK (1) Wizyta przebiegła bez zarzutów. Jestem zadowolony. Z.B. Magda - opinia (1) U Doktora Niedoszytko leczyłam się wcześniej w innym miejscu, więc wiedziałam... Magda Zdecydowanie odradzam (2) Jestem bardzo niezadowolona i rozczarowana współpracą z Alermedicą.... Magdalena Zofia - opinia (1) W czasach byle jakości i chaosu, byłam niezwykle zaskoczona kulturą i empatią... Zofia profesjonalność (1) Super podejście do pacjenta! Bardzo się cieszę, że w końcu trafiłam do... Gosia